SKUFFET: Verken Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred eller resten av Rosenborg laget klarte å ordne seier mot Brugge.  (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)
SKUFFET: Verken Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred eller resten av Rosenborg laget klarte å ordne seier mot Brugge. (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)

Smertefri Sapara-operasjon

Rosenborgs Marek Sapara har gjennomført en vellykket operasjon.

Midtbanespillerens forespeilte meniskoperasjon ble gjennomført på Rosenborgklinikken av lege Torbjørn Grøntvedt, skriver RBK på sine hjemmesider.

- Han gikk fra å være litt av og på til å være av hele tiden, og dermed var det best å bare ta operasjonen. Den gikk heldigvis helt smertefritt, og Sapara vil være i trening igjen fra når vi drar på treningsleir 10. januar, forklarer medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe.

Juska Savolainen ble operert i Finland. Han har slitt med en betennelse i bekkenbeinet i noen måneder.

- Vi er litt usikre på hvor lang tid det vil ta før han er i full trening igjen, men sannsynligvis blir også han med når vi reiser til Gran Canaria, sier Schwabe.

Savolainen innrømmer at det har vært tungt å slite med skaden. Forrige sesong fikk han kun spilt åpningskampen for RBK mot Lyn.

- Det har vært tungt å gå skadet så lenge, og jeg håper dette kan få meg tilbake på fotballbanen. Foten er helt fin etter operasjonen jeg hadde i sommer, men det spørs om jeg har belastet litt uvant og dermed fått denne betennelsen under opptrening av foten, sier Savolainen.