John Obi Mikel  (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
John Obi Mikel (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
John Obi Mikel  (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
John Obi Mikel (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Lyn forhandler med Chelsea

Lyn-ledelsen er i London og forhandler om Mikel-saken.

Lyn ledelsen - med direktør Erik Langerud i spissen - er i kveld på Stamford Bridge for å forhandle om en løsning på Mikel-tvisten med Chelsea.

I oktober ble Lyn AS saksøkt av Chelsea Football Club Limited. Det bekreftet Chelsea på sine hjemmesider. Stevningen ble sendt via Oslo Tingrett.

Bakgrunnen for stevningen var at Chelseas vil oppheve det inngåtte forliket om overgangen for spilleren John Obi Mikel, og få tilbakebetalt 16 millioner pund.

- På tidspunktet for overgangen ble Chelsea, Lyn og Manchester United enige om at summene som ble betalt ville være et endelig forlik, og at ingen videre krav eller kommentarer ville bli fremmet. Chelsea har skriftlig informert Lyn for å klargjøre at siden overgangen var basert på en forfalskning, nå fastslått av domsstolen, er den tidligere avtalen ikke bindende, het det i Chelseas begrunnelse.

Nå har partene funnet tilbake til forhandlingsbordet.

Etter det TV 2 erfarer skal partene være nær et forlik, og Langerud bekrefter at Lyn satser på at saken vil bli løst i løpet av kort tid.

- Det ligger i sakens natur at når vi er her, er det i håp om at vi skal få til noe. Vi håper å reise hjem med en løsning, sa Langerud til TV 2 Sporten sent søndag kveld.