Roy Keane  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Roy Keane (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Keane usikker på fremtiden

Sunderland-manager Roy Keane kjenner presset etter svake resultater.

Sunderland ligger under nedrykksstreken etter fire strake tap og fattige 15 poeng på like mange kamper. Mot Bolton gikk laget av banen til massiv pipekonsert etter fire baklengs og hårreisende forsvarsspill. Nå innrømmer manager Roy Keane at de svake resultatene påvirker ham.

- Jeg spør meg selv hver eneste dag om jeg er rett mann for Sunderland, sier han ifølge telegraph.co.uk.

Usikker
Manchester United-legenden styrte Sunderland-skuta til en akseptabel 15. plass forrige sesong, men nåværende sesong har startet horribelt for The Black Cats. På åtte hjemmekamper har 37-åringens mannskap bare sanket sju poeng.

- Jeg må være ærlig. Det gjelder ikke hva som er best for Roy Keane. Det gjelder Sunderland Football Club. Kanskje jeg våkner mandag morgen og tenker at jeg er rett mann. På tirsdag kan det være annerledes, sier han.

- Vi sonderer terrenget
Også i klubbkorridorene foreberedes det nå et tronskifte på Stadium of Light, etter at Keane foreløpig har nektet å signere en ny kontrakt. Ifølge People Sport skal Hull-manager Phil Brown være en av de heteste kandidatene til å overta dersom Keane forlater klubben.

- Selvfølgelig vil styret at Roy Keane skal bli i klubben. Det er derfor de har tilbudt ham den beste kontrakten i klubbens historie. Men desto lengre tid som går uten at kontrakten signeres, jo mer urolig blir man og styret ville vært tåpelige om de ikke begynte å sondere terrenget, sier en kilde nært Sunderland-styret, ifølge People Sport.