Francesco Totti (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP)
Francesco Totti (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP)

Gode hjemmelag på kupongen

Francesco Totti og Roma får tillit på dagens oddsdobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 30. november, frist kl. 13.55:
10 St. Pauli - FC Ingolstadt 04 H 1,65
35 Roma - Fiorentina H 1,75

Totalodds: 2,89

Hjemmesterke verter
2. Bundesliga. St. Pauli hadde fem strake hjemmetriumfer før Ahlen klarte 2-2 her nest sist. St. Pauli hentet opp 0-2 før pause, men med tidlig utvisning i andreomgang var det ene poenget til å leve med. 2-2 ble det også på fremmed gress i forrige runde, da etter utligning på overtid mot serieleder Mainz. Målfarlige Ebbers (a) er tilbake fra karantene. Schnitzler (a) er ny på skadelisten.

Nyopprykkede Ingolstadt har tapt 0-3 to ganger på rad, men klart seg fint totalt sett, fire poeng bak dagens motstander på tabellen. Viktige Lokvenc (a) har skadet seg siden sist, backen Keidel er tilbake fra karantene. Det forventes i tillegg et par endringer på laget etter svak innsats mot Ahlen for en uke siden.

St. Pauli er til å stole på hjemme på Milerntor Stadion. Mot overkommelig motstand er 1,65 godt nok til spill.

Poengene forblir i hovedstaden
Serie A. Roma har omsider funnet formen etter en katastrofal sesongstart. De har vunnet fire av de fem siste, og vant greit 3-1 borte mot Cluj i Champions League i midtuken. Skadesituasjonen er også komfortabel for boss Luciano Spalletti. Fiorentina tapte fortjent 1-2 hjemme mot Lyon i sin Champions League-kamp. De må avlive noen spøkelser her, da de ikke har vunnet borte mot Roma siden 1992. Comotto (f) er suspendert.

Roma har funnet formen, og tåler ikke mange poengtap fremover om de skal melde seg på i medaljekampen. Vi tror på tre nye poeng hjemme på Stadio Olimpico.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne