UAVGJORT: Brede Hangeland spilte nok en solid kamp for Fulham. Her i duell med Steven Sidwell, som hadde en gylden mulighet til å sikre Aston Villa seieren.  (Foto: Anita Maric/EPA)
UAVGJORT: Brede Hangeland spilte nok en solid kamp for Fulham. Her i duell med Steven Sidwell, som hadde en gylden mulighet til å sikre Aston Villa seieren. (Foto: Anita Maric/EPA)

Hangeland vant forsvarskrigen

Aston Villa maktet ikke å score uten John Carew.

Aston Villa - Fulham 0-0

For andre kamp spilte Aston Villa 0-0 hjemme på Villa Park, men der uavgjort mot Manchester United ble sett på som et godt resultat, var resultatet mot Brede Hangeland og Fulham skuffende for klubben med Mesterliga-ambisjoner.

Brede Hangeland viste nok en gang solide takter og ledet Fulham-forsvaret med solid spill av typen som interesserte klubber helt sikkert legger merke til.

Les også: - Tottenham og Arsenal vil ha Hangeland

Villa savnet på den andre siden John Carew, som helt sikkert kunne utnyttet sin duellstyrke til det beste på det som til slutt ble en helsvart dag for hjemmelaget. Desverre for Villa har nordmannen slått opp sin ryggskade og er ute i flere uker.

Les også: - Carew ute i noe uker

Villas lynraske angrepstrio, med James Milner og Ashley Young på kantene, og Gabriel Agbonlahor på topp kom ikke helt til sin rett da Fulham forsvaret la seg lavt.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Villa hadde nok muligheter til å avgjøre kampen, og spesielt var det innlegg Ashley Youngs presise dødballbein som skapte farligheter, men Gareth Barry, Steven Sidwell og resten av Villa utnyttet ikke de gode innleggene.

Den største muligheten var det Sidwell som fikk. Young slo et fantastisk frispark inn i feltet og Mark Schwarzer i Fulham-målet var grusomt feilplassert. Sidwell hadde hele målet åpent, men fra seks meter headet han utrolig nok ballen over mål.