Vegard Heggem  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Vegard Heggem (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

The Sun misbrukte Heggem

- Jeg er ikke sjokkert, sier Vegard Heggem.

I fredagens utgave av The Sun står det et intervju med Vegard Heggem vedrørende Steven Gerrards ti år på Anfield på trykk.

Den tidligere Rosenborg- og Liverpool-stjernen blir blant annet sitert på at han var med på å sette i gang Steven Gerrards karriere da det var som ble byttet ut da Gerrard fikk sin debut.

Heggem reagerer på at the Sun trykker intervjuet med ham og hevder han aldri har snakket med den engelske taboidavisen, som etter Hillsborough-tragedien har vært forhatt og boikottet i Liverpool.

- Jeg har aldri gjort et intervju med avisen The Sun. Jeg vet hva den avisen skrev om klubbens tilhengere etter Hillsborough-tragedien og det vil aldri være aktuelt å stille opp for dem, sier Heggem til Liverpool.no om intervjuet som ble sitert i enkelte norske medier fredag.

Han regner med The Sun har brukt et intervju han ga til svenske Dagens Nyheter tidligere i uken og blir forbannet av The Suns misbruk av intervjuet.

- Etter årene som spiller i Liverpool har jeg blitt en stor Liverpoolsupporter. Jeg elsker byen og var på Merseyside bare for noen dager siden. Jeg har fortsatt mange gode venner både i og rundt klubben som jeg setter stor pris på. Jeg er selvsagt bekymret for hva disse nå tror. Alle spillere kjenner godt til boikotten av The Sun, og jeg blir mildt sagt oppgitt når jeg blir brukt på denne måten. Fra årene i England kjenner jeg imidlertid til hvilke arbeidsmetoder britisk presse bruker. Derfor er jeg ikke sjokkert over at slikt kan skje, sier Heggem som nå må drive brannslukning i Liverpool på grunn av tabloidavisen.