Chelsea's manager Luiz Felipe Scolari  (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)
Chelsea's manager Luiz Felipe Scolari (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)

- Arsenal spiller nydelig fotball

Luiz Felipe Scolari lader opp til kampen mot Arsenal med å si at Arsène Wenger er en av verdens beste trenere.

Følg Chelsea - Arsenal direkte i vårt livesenter søndag kl. 17.00

Ligaleder Chelsea tar imot et Arsenal i trøbbel hjemme på Stamford Bridge søndag. Arsenal ligger ti poeng bak ligalederen på femteplass, men Arsène Wenger håper Arsenal kan snu trenden og melde seg på i tittelkampen med en seier mot London-rivalene.

Se hva Scolari sier i videovinduet øverst i saken, eller hør hva Wenger har å si i vinduet nederst i saken!

- Min venn Wenger
Chelsea- trener Luiz Felipe Scolari møter Wenger for første gang søndag, men kan avsløre at han er en god venn av - og har stor respekt for - Arsène Wenger.

- Det er den første gangen jeg spiller mot en av de jeg liker virkelig god. Han har vært min venn i ti-tolv år. Jeg møtte ham for første gang i Japan og vi er gode venner. Jeg liker ham som trener. Kunne jeg valgt ut de fem beste trenerne i verden ville Arsène vært en av dem. Det blir vanskelig å vinne, det er vanskelig fordi de spiller nydelig fotball og i slike kamper (mellom «de fire store») spiller de bedre enn i andre kamper, sier Scolari.

Brasilianeren hevder at han ikke blir ekstra motivert av å møte en storklubb.

- I hodet mitt er det en stor kamp om vi møter Arsenal, Manchester United eller Everton, fordi jeg vet at om vi taper to poeng eller tre poeng så er vi ute og det er hva jeg prøver å si til spillerne mine. Det er ikke slik, vi er ikke motivert for en kamp mot Arsenal eller en kamp mot Tottenham. Nei, vi må spille hver dag, i hver kamp med en slik motivasjon, sier Scolari.

- Må slå dem
Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer at Chelsea helst må slås om Arsenals gullmuligheter ikke skal forsvinne helt.

- Vi vet at oppgjørenme med de andre topplagene blir vitale i vår posisjon, og derfor er det den beste måten å komme med igjen. Når vi ser de andre lagene spille vet vi at vi kan slå dem og det er bare en måte å komme med igjen på, og det er å slå dem, sier Wenger.

277285