AVVISER KRANGEL: Steven Gerrard avviser krangel med Rafa Benitez. (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)
AVVISER KRANGEL: Steven Gerrard avviser krangel med Rafa Benitez. (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)

Benitez hyller Gerrard

For at kapteinen ikke tok en «Drogba», da en lighter kom susende fra Marseille-fansen.

Under Mesterliga-kampen hjemme mot Marseille ble Liverpool-kaptein Steven Gerrard truffet av en lighter som bortefansen kastet etter ham.

Scouseren reagerte ikke, og fortsatte å spille. Det gjorde ikke Chelsea-spiss Didier Drogba da han kastet en mynt tilbake til publikum, i Ligacup-møtet med Burnley. Drogba ble straffet av FA etter den episoden.

Les også: FA gransker Drogba

- Han gjorde rett
Gerrard sørget også for at Liverpool vant, og gikk videre i turneringen med sin femte scoring i Mesterligaen denne sesongen. Manager Rafael Benitez var selvsagt fornøyd med at kapteinen ble matchvinner, men spanjolen satte også stor pris på at den engelske landslagsspilleren ikke reagerte på Marseille-fansens oppførsel.

- Gerrard gjorde rett i den situasjonen, kanskje UEFA vil gjøre noe med saken. Det var bra at Steven ikke gjorde det, sier Benitez ifølge Sky Sports.

Les også: Målkongen Gerrard

- Jeg ignorerte dem
Spilleren selv mener at man ikke skal reagere når ting kommer susende fra tribunen.

- Det er svært viktig å ikke reagere når det blir kastet ting ned på banen. Det eneste rette å gjøre med slike folk er å ignorere dem, og la politiet gjøre jobben sin.

Hvorfor reagerte Drogba, og ikke Gerrard? Si din mening nederst i saken

UEFA har bekreftet at de skal studere situasjonen nærmere. Episoden vil bli inkludert i rapporten til den portugisiske dommeren Olegario Benquerenca. I tillegg vil den være med i rapporten til UEFAs representant Svein Johannessen.

- UEFA er klar over hva som skjedde, og de vil komme med en kommentar, sier en talsmann fra UEFA.

Didier Drogba  (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Didier Drogba (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)