TIL SALGS: Tore Reginiussen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
TIL SALGS: Tore Reginiussen. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Ince skryter av Reginiussen

Tore Reginiussen imponerer under treningsoppholdet i Blackburn.

Manager Paul Ince er på desperat jakt etter forsterkninger som kan gi mer tempo i et Blackburn-lag som sliter i bunnen av Premier League.

I tillegg til Tromsøs Tore Reginiussen, er den egyptiske kantspilleren Ahmed Al-Muhammadi på prøvespill i Lancashire-klubben.

- Egypteren er brukbar, han har mye i seg, og vi har en norsk spiller inne, Tore Reginuissen, som ser bra ut , sier Paul Ince til lancashiretelegraph.co.

Han legger til at det vil ta noen uker før det blir klart om Blackburn vil ta frem sjekkheftet.

Blackburn Rovers Manager Paul Ince 
  (Foto: CRAIG BROUGH/AFP)
Blackburn Rovers Manager Paul Ince (Foto: CRAIG BROUGH/AFP)

Spilleren selv bekrefter at manageren har likt det han har sett.

- Jeg har fått mye skryt, og synes jeg har fått vist meg greit fram. Det har gått veldig bra på treningene, Det er meningen vi skal ha en samtale enten i dag eller i morgen, sier 22-åringen til Nettavisen.

Altaværingen skryter av samholdet i Blackburn.

- Det er en veldig fin gjeng her, og jeg har blitt godt mottatt. Det passer meg også bra at det ikke er en så voldsomt svær klubb, da blir presset mindre.

- Bra opphold
I Tromsø følger man juvelens prøvespill i England med spenning

- De tilbakemeldingene vi har fått fra Tore er at han har hatt et veldig bra opphold, og synes klubben ser veldig fin ut. Han ser på dette som en stor utfordring og synes det er veldig gøy, sier Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer til TV 2 Sporten.

- Har Blackburn nå kommet med et konkret bud?

- Nei, det har de ikke. Den eneste henvendelsen vi har fått fra Blackburn var da de ønsket Tore på prøvespill, svarer Kræmer.