VIL TIL BALLØYEN: Kaka vil spille i Premier League en dag. Brasilianeren har vært linket til Manchester City. (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)
VIL TIL BALLØYEN: Kaka vil spille i Premier League en dag. Brasilianeren har vært linket til Manchester City. (Foto: ALBERTO PELLASCHIAR/AP)

Drømmer om Premier League

Kaka snakker med kompisene Robinho og Elano om Manchester City.

Følg Schalke - Manchester City direkte i vårt livesenter fra kl. 1900. Kampen ser du også på TV 2 Sport.

Den brasilianske «trequartistaen» er ønsket av Manchester Citys nye eiere, og Kaka innrømmer at spill i England frister.

- Jeg liker Premier League veldig godt. Det er en tøff liga med mange gode spillere og mange gode lag. For øyeblikket synes jeg det er den beste ligane i verden, sier Kaka til Sky Sports.

AC Milan-spilleren forteller at han følger med når kompisene i Manchester City spiller kamper.

- Jeg har mange kamerater i City, og jeg ser noen av kampene deres. Jeg har snakket med Elano og Robinho om Manchester City, forteller Kaka.

Mark Hughes må klare seg uten Robinho i kveldens kamp mot Schalke.

Les: Robinho-smell for City

Heller ikke Elano er med til Tyskland. Han blir hjemme i Manchester med sin kone og nyfødte barn.

Mark Hughes fortalte i går at han er på jakt etter nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar.

- Vi ønsker å hente inn gode spillere om de er tilgjengelige, men det må være de riktige spillerne i de riktige posisjonene, for å være sikker på at troppen og laget er balansert, sier Hughes.

Hughes vil ikke love supporterne noe som helst, men han forteller at klubben har flere nye spillere i kikkerten.

- Det er en lang liste (med spillere som blir linket til City) og den blir lengre for hvert minutt. Folk må være realistiske og når vi har nyheter vil vi fortelle det, sier Hughes.