Jose Sarriegi Jose Mourinho  (Foto: STEFANO RELLANDINI/SCANPIX)
Jose Sarriegi Jose Mourinho (Foto: STEFANO RELLANDINI/SCANPIX)

Mourinhos beksvarte kveld

Inter tapte ansikt, men reddet åttedelsfinaleplassen.

Inter - Panathinaikos 0-1

Inter tabbet seg ut mot Panathinaikos og hjemme hos José Mourinho går møblementet sikkert veggimellom i natt. For selv om portugiserens Mesterliga-plan fortsatt lever i beste velgående var dette er gedigent prestisjenederlag.

Inter-sjefen som vanlig stor i kjeften før kampen. Uttalelsen ”Panathinaikos er fra en annen virkelighet enn oss” fikk han midt i trynet da José Sarriegi satte inn returen Inter-keeper Júlio César måtte gi på headingen fra Goumas etter 69 minutter.

Den virkeligheten som til og med Mourinho må forholde seg til er så enkel som at Inter må passe seg på ferden videre. Superstjernene imponerte ingen på

Giuseppe Meazza – og med samme innsats kan det være bom stopp etter åttedelsfinalene.

Hvem Inter får med seg fra Gruppe B er fortsatt åpent. Med seieren i Milano krabbet Panathinakos opp til 2. plass med sju poeng – ett poeng mer enn Anorthosis. Kypriotene vant første møte 3-1. I siste gruppekamp møtes de to i Aten – og vinneren går videre.

Tabelljumbo Werder Bremen har også sitt å spille for. Slår tyskerne Inter i Bremen samtidig som Anorthosis taper i Aten, er Rune Bratseths gamle venner plutselig i UEFA-cupen.

Se Mourinhos talkshow før kampen her:

276818