Michael Ballack (Foto: LUCA BRUNO/AP)
Michael Ballack (Foto: LUCA BRUNO/AP)

Beckenbauer refser Ballack

Den tyske legenden liker ikke at Ballack ytrer sin misnøye i media.

Etter Tysklands landskamper mot Russland og Wales kom Michael Ballack med kritikk av landslagssjef Joachim Löw.

Ballack likte spesielt dårlig at vennen Torsten Frings ble benket.

- Når man ikke vil bruke noen mer, bør man være ærlig og si det til ham. Respekt og lojalitet er det minste man kan forvente som en verdifulle landslagsspiller, uttalte Ballack.

I tillegg harChelsea-spilleren refset Löws laguttak ved flere tidligere situasjoner.

- Jeg tenker også på tidligere situasjoner, for eksempel Oliver Kahn. Konkurransen med Jens Lehmann virket det som, i mine øyne, at han aldri hadde sjansen til å vinne. Eller Christian Wörns, som i motsetning til Christoph Metzelder spilte fast på klubblaget og ikke satt på benken, braste Ballack ut med.

Men så beklaget midtbanespilleren seg.

- Han (Löw) er landslagssjef og tar alle avgjørelsene. Det må vi akseptere, uttalte Ballack gjennom en pressemelding fra det tyske fotballforbundet (DFB).

Beckenbauer (Foto: DPA/)
Beckenbauer (Foto: DPA/)

Nå går en rasende Franz Beckenbauer ut i media med sine synspunkter om Ballacks oppførsel. Tyskland-legenden skal ha reagert sterkt fordi det viser seg at Ballack med vilje fikk frem sine synspunkter om Löw i media.

- Jeg har ikke ord. Jeg trodde saken var lagt død. Det vil være forferdelig om denne saken vil pågå i all evighet.

Det kommer nok neppe til å skje, fordi landslagssjefen har fortalt Ballack at hans karriere for fedrelandet får en brå slutt hvis han gjør det samme igjen. Og Chelsea-spillerens siste kommentarer har ikke vært kritiske.

Ifølge sportinglife.com tror Beckenbauer at Ballack ikke vil klare å holde seg på matten.

- Jeg tror at Ballack fortsatt er frustrert, det har han vært siden EM. Det begynner vel å tynge han at han innser at han alltid vil være mannen som ble nummer to. Derfor tror jeg han fortsatt er sint.