Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Sett pengene på Liverpool

Champions League-dobbel på oddsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 26. november, frist kl. 20.40:
12 Liverpool - Marseille (0-1) H 2,15
40 Anorthosis Fam. - Werder Bremen - o/u 2,5 H 1,60

Totalodds: 3,44

Trygg H på Anfield
Champions League. Liverpool fikk ikke hull på Fulham hjemme i Premier League sist, og måtte nøye seg med 0-0. Steven Gerrard er tibake i troppen her, og linken mellom han og Fernando Torres har vært viktig for de røde. Xabi Alonso er ventet å være tilbake, ellers ingen nye problemer for manager Rafael Benitez. Marseille har slitt i den hjemlige Ligue 1 i det siste. Ledet 2-0 hjemme mot Lorient nest sist til det gjensto et kvarter, og tapte 2-3. Imponerte heller ikke hjemme mot Lille sist, og utlignet til 2-2 på overtid. Manager Eric Gerets har imidlertid få problemer med mannskapet.

Liverpool har stort sett vært solide hjemme på Anfield i Champions League-sammenheng. Rafa kan stille med sitt sterkeste mannskap her, og vi tror på hjemmeseier. Marseille har sluppet inn fem mål på de to siste i den hjemlige serien. Hjemmelaget kommer nok til å vinne sjansestatistikken relativt klart. Med normal uttelling har Liverpool en fin sjanse til å dekke handicapet.

Målrikt på Kypros
Den kypriotiske sensasjonen holdt Inter til 3-3 sist, og har det beste utgangspunktet i kampen om andreplassen i denne åpne gruppen. Bardon (m) er ny på skadelisten. Beqaj (k) er usikker. Werder Bremen tapte hele 0-3 hjemme for Panathinaikos sist. Uavgjort de tre første gjør at muligheten til å gå videre er tilstede, men da må denne kampen vinnes, muligens også den siste mot Inter. Kun én borteseier på syv forsøk i Bundesliga. De grønne og hvite hadde dog fortjent langt bedre i 1-2-tapet i Hamburg søndag. Kan stille sitt beste lag fra start.

To målfattige kamper på fastlandet for vertene, men hjemme har de 3-1 over Panathinaikos og 3-3 mot Inter. Olympiakos fikk for øvrig unngjelde med 0-3 her i kvalifiseringen, nøyaktig det samme gjorde Rapid Wien. Werder Bremen er målløse hjemme, 1-1 og 2-2 borte. Det ligger an til noen scoringer på ferieøya i dag også. Vi slår til på 1,60 for minst tre mål totalt i kampen.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne