NYTT STIKK: Ferguson terger Real Madrid   igjen.  (Foto: MANUEL BRUQUE/EPA)
NYTT STIKK: Ferguson terger Real Madrid igjen. (Foto: MANUEL BRUQUE/EPA)
Manchester United FC's manager Sir Alex Ferguson  (Foto: STEVE WOODS/EPA)
Manchester United FC's manager Sir Alex Ferguson (Foto: STEVE WOODS/EPA)

Sir Alex avlyste middag med Frank Sinatra

Det er én ting Alex Ferguson virkelig angrer på.

Det er få ting Alex Ferguson angrer på, men er det én ting så er det at han sviktet sin store helt, Frank Sinatra.

United-manageren hadde en middagsavtale med «Ol' Blue Eyes» i april 1989, men ble så forbannet da United gikk på et sjokktap mot Charlton at han avlyste avtalen med den legendariske crooneren.

SVIKTET AV FERGUSON: Frank Sinatra  (Foto: ADAM BUTLER/EPA)
SVIKTET AV FERGUSON: Frank Sinatra (Foto: ADAM BUTLER/EPA)

- Du kan ikke slå Sinatra. Jeg skulle faktisk ha middag med ham en gang, men vi tapte mot Charlton så jeg avlyste det og dro hjem! Jeg var ikke humør til å treffe noen den kvelden, så jeg dro tilbake med bussen, sier Ferguson til The Sun.

- Overrasket over at han droppet Sinatra
Det er akkurat den dedikasjonen til fotballen som har sørget for at Ferguson nesten 20 år og en legendestatus seinere fremdeles er en av de beste managerne i verden.

Mark Reid, som scoret Charltons seiersmål på straffespark, hadde ingen anelse om hvilke konsekvenser det fikk for Ferguson.

- Jeg husker at jeg sendte Jim Leighton feil vei den dagen, men uansett. Jeg er overrasket over at Fergie droppet Sinatra på grunn av det. Jeg ville dratt likevel, men det er vel den given og viljen til å vinne som har gjort ham til den største manageren noensinne, sier Reid.

- Trenger en pianoinstruktør
Musikkelskeren Ferguson avslører også at han liker alt fra gamle croonere som Sinatra, Nat King Cole, Matt Munro og Dean Martin, til Annie Lennox og Mike Hucknall - og at han ønsker å lære seg å spille piano!

- Jeg har prøvd å spille piano, men jeg trenger en instruktør nå. Jeg prøvd uten en instruktør og det var veldig vanskelig, men jeg setter meg fremdeles ned noen ganger og spiller litt. Men jeg trenger virkelig en instruktør. Ikke for å mestre det, men for å bli tilstrekkelig god, sier Ferguson.

Se hva Alex Ferguson sier før Mesterliga-møtet med Villarreal her: