MØTES: «Momo» Sissoko og Andrei Arsjavin møtes etter alt å dømme til det som kan bli en skjebnekamp for Zenit tirsdag kveld.  (Foto: MASSIMO PINCA/AP)
MØTES: «Momo» Sissoko og Andrei Arsjavin møtes etter alt å dømme til det som kan bli en skjebnekamp for Zenit tirsdag kveld. (Foto: MASSIMO PINCA/AP)

Kampen spilles tross granat

Granateksplosjon i St. Petersburg setter oppgjøret mellom Zenit og Juventus i fare.

Følg Zenit - Juventus direkte i vårt livesenter fra kl. 18.30.

En granat rystet tirsdag St. Petersburg, da en granat gikk av i en taxi nær en t-banestasjon som var fullpakket med pendlere. Tre personer, en av dem et tre år gammel barn, ble drept og taxisjåføren ble alvorlig skadet.

Det er usikkert om t-banen var et mål for granaten, eller om det var en tragisk ulykke, men sikkerheten i byen er høynet og det har kommet rapporter om at den russiske regjeringen kan komme til å be om at kampen blir utsatt.

Kommunikasjonsdirektør William Gaillard innrømmer at det bli den russiske regjeringen som får siste ord når det avgjøres om kampen spilles som planlagt.

- Vi har ikke hørt noe, men avgjørelsen er selvsagt regjeringens. De har suverenititet når det gjelder hva som skjer i deres eget land. De har det siste ordet på hendelser i eget land, sier han til SkySports.

Men hendelsen får sannsynligvis ikke konsekvenser for Mesterliga-oppgjøret mellom Zenit og Juventus.

- For øyeblikket er det lite sannsynlig at kampen vil bli utsatt, sier en Uefa-talsmann.

- Selvsagt følger vi sitausjonen og holder tett kontakt med folk der borte, legger talsmannen til.

Juventus sikrer avansement til neste runde med seier over Zenit, mens hjemmelaget trenger tre poeng for å følge Real Madrid i kampen om andreplassen i gruppen.