SKUFFET: Verken Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred eller resten av Rosenborg laget klarte å ordne seier mot Brugge.  (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)
SKUFFET: Verken Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred eller resten av Rosenborg laget klarte å ordne seier mot Brugge. (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)

Sapara må opereres

Rosenborgs Marek Sapara må under kniven og mister resten av sesongen.

Det er et trøblete kne som fører til at Sapara mister Rosenborgs siste kamper i UEFA-cupen - blant annet torsdagens oppgjør mot Valencia, skriver RBK.no

- Jeg hadde et håp om å gjennomføre disse to kampene. Men da jeg fikk en ny vridning på lørdag så skjønte jeg at sesongen var over, forteller Sapara til TV 2 Sporten.

Og:

- Jeg tror det blir veldig tungt å sitte på tribunen mot Valencia. Det var en kamp jeg virkelig ville spille, sukker han.

Opereres mandag
Førstkommende mandag blir det operasjon for Sapara i Trondheim.

- Vi hadde uansett planlagt meniskoperasjon etter København-kampen, men nå fremskynder vi den til tidlig neste uke, forteller medisinsk koordinator Haakon Schwabe.

Rosenborg-trener Erik Hamrén synes det er trist å måtte klare seg uten Sapara i de to avgjørende UEFA-cupkampene mot Valencia og København.

- Det er alltid like trist å motta nyheter om skader. Men vi må tenke positivt nå, målet er å ha han helt klar når vi starter oppkjøringen til 2009-sesongen i januar, sier svensken.

Tilbake i januar
Sapara tror han rekker sesongoppkjøringen til Rosenborg på nyåret.

- Jeg har et håp om å være tilbake i aksjon i januar, bekrefter han overfor TV 2 Sporten.