Cesc Fabregas   Arsenal  (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)
Cesc Fabregas Arsenal (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)

- Jeg elsker Arsenal

Cesc Fabregas mener at å overta som kaptein viser at han vil bli i Arsenal.

Hver sommer dukker det opp nye rykter rundt Cesc Fabregas.

Enten skal han til Barcelona eller så er det Real Madrid som er i ferd med å sikre seg kanskje fotballverdenens største midtbanetalent.

- Er knyttet til klubben
Men like sikkert som ryktene kommer, har det vært at han har blitt værende i Arsenal.

Mandag ble han også utnevnt som kaptein. Noe han mener er et signal om at han har planer om å bli på Emirates Stadium i noen år til.

- Ved å bli kaptein viser jeg hvor knyttet jeg er til klubben. Faktisk så har jeg følt meg knyttet til klubben siden jeg kom hit, sier han til The Sun.

Han er lei av alle spekulasjonene om at han skal tilbake til Spania.

- Har aldri tvilt på Cesc
- Hvert år er det snakk om at jeg skal dra, likevel er jeg fortsatt her og jeg ønsker å være en del av Arsenals fremtid. Jeg elsker klubben og er veldig knyttet til den. Jeg ønsker ikke å spille noe annet sted. Og Arsenals fremtid er lys. Spillerne ser veldig frem til de kommende årene, forklarer han.

Til tross for at han bare er 21 år, er Fabregas i ferd med å få mye rutine. Manager Arsene Wenger var aldri i tvil da han skulle velge en ny kaptein i klubben.

- Jeg har aldri tvilt på Cescs følelser for klubben. Det var også en av årsakene til at jeg gjorde ham til kaptein. Det er viktig at du er klubbens stemme utad og at ingen kan tvile på ditt engasjement for klubben. Cesc har lederkvalitetene, erfaringen og de andre spillernes tiltro, forklarer Wenger.