KAMPKLAR: En sprudlende Cristiano Ronaldo spøker med Wayne Rooney på mandagens trening. Ronaldo trente for fullt mandag og er sannsynligvis kampklar mot Villarreal.  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
KAMPKLAR: En sprudlende Cristiano Ronaldo spøker med Wayne Rooney på mandagens trening. Ronaldo trente for fullt mandag og er sannsynligvis kampklar mot Villarreal. (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Se, han trener

Ronaldo meldes kampklar mot Villarreal - og forsvares av Ferguson etter gestikuleringen mot Villa-fansen lørdag.

Følg Villarreal - Manchester United i vårt livesenter fra kl. 20.45!

Ronaldo fikk ikke til mye mot Aston Villa lørdag og ble meldt usikker til tirsdagens Mesterliga-oppgjør mot Villarreal. Ifølge BBC var imidlertid Manchester United-stjernen med på trening mandag, og ser dermed ut til å bli klar.

United trenger ett poeng mot Villarreal for å sikre avansementet.

GESTIKULERER: Cristiano Ronaldo bruker fingerspråk for å fortelle Aston Villa-fansen sin mening.  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
GESTIKULERER: Cristiano Ronaldo bruker fingerspråk for å fortelle Aston Villa-fansen sin mening. (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Forsvarer Ronaldo
Samtidig er det klart at manager Alex Ferguson går ut og forsvarer Ronaldo. Da han ble byttet ut mot Aston Villa søndag gestikulerte han sint mot hjemmefansen, som hadde pepet og ropt etter ham kampen gjennom.

Dette har ført til at enkelte kritikere har hevdet at Ronaldo sliter med sin status som verdens beste fotballspiller, men Ferguson fnyser av slike påstander.

- Det kommer an på hvilken side av gjerdet du sitter på. Det har var en del kritikk som går ut på at Ronaldo ikke taklet det på søndag, sier Ferguson til soccernet.com.

- Jeg lurer på hvor mange som hadde taklet om de hadde blitt slitt over hodet med en batong når de gikk nedover gaten? Hvor mange ganger kan du tåle det? Er det noen som liker å bli utskjelt? Vil du vennligst peke de ut for meg? sier Ferguson.

- Ronaldo vil spille
Ronaldo har sagt til Ferguson at han vil spille kampen mot Villarreal, men sjefen sjøl er fremdeles litt usikker.

- Cristiano fikk en del smeller på lørdag. Han fikk en del kutt, men ikke noe alvorlig. Han vil spille og det er et problem. Jeg vil helst at han ikke gjør det, men når spillere vise slik entusiasme for å spille vil du oppmuntre det, ikke bremse det, sier Ferguson.