Moa  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Moa (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

For god for prøvespill

Martin Andresen forklarer hvorfor Moa vraket tilbudet fra Sir Alex.

Ni dager er gått siden TV 2 Sporten meldte at Manchester United er interessert i Mohammed Abdellaoue.

VIF-ledelsen har ikke villet kommentere interessen, men i helgen bekreftet Ole Gunnar Solskjær at han har tipset sine overordnede om den norske kometen.

- Jeg vet ikke hva som har skjedd i det siste. Jeg har sett mye spekulasjoner, men har ikke hørt noe de siste dagene. Du må spørre de over meg. Jeg har et reservelag, og der er han ikke tiltenkt, i alle fall, sa Solskjær til TV 2 Sporten i helgen.

Det hører til sjeldenhetene at A-landslagsspillere drar på prøvespill og i kveld sendte Vålerenga Fotball ut pressemelding der klubben bekrefter at Moa og hans rådgiver takket nei til en invitasjon fra Manchester United.

- Det er ikke noe noen av oss ønsker. Det er fornuftig å si nei til prøvespill for landslagsspillere, sier manager Martin Andresen til TV 2 Sporten.

Men Martin Andresen stenger ikke døren for godt.

- Ja, det vil vi vurdere når det kommer. Han har hatt en formidabel utvikling i år. Min holdning er at man bør etablere seg på landslaget før man drar ut. Han er i ferd med å gjøre det, så hva som skjer, kommer an på hvilke klubber som er interesserte.

Moa kommenterer saken slik overfor vif-fotball.no

- Jeg stortrives i Vålerenga, og ser frem til å utvikle med videre som spiller. Eventuelle tilbud fra andre klubber får jeg og klubben vurdere når de kommer.