Harry Redknapp  (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)
Harry Redknapp (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)

- Jeg elsker Lennon

Nei, det er ikke Beatles-referanser Harry Redknapp kommer med.

Harry Redknapp ber Fabio Capello om å gi Aaron Lennon en ny mulighet på landslaget, etter å ha sett ham regissere Tottenhams 1-0 seier over Blackburn søndag.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Capello har ikke inkludert Lennon i det gode selskap siden han tok over landslaget, men kantspilleren har gjenfunnet formen som sørget for hans internasjonale gjennombrudd for Sven-Göran Erikssons VM-lag i 2006. Han var et vidunderbarn, men forsvant plutselig fra radaren. Nå er selvtilliten på vei tilbake.

- Han var et vidunderbarn, men forsvant plutselig fra radaren. Nå er selvtilliten på vei tilbake, sier Tottenham-manager Harry Redknapp til The Guardian.

- Jeg hadde Theo Walcott (I Southampton) og han er et fantastisk talent, men det er også Lennon. Han er bare guttungen ennå og det er ingenting som står i veien for ham. Det er ikke mange kantspillere som kan gjør det han gjør, sier Redknapp om spilleren som sto bak Roman Pavljutsjenkos seiersmål mot Blackburn.

Aaron Lennon  (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)
Aaron Lennon (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)

- Jeg elsker Lennon
Nettopp Theo Walcott har vært innen i varmen hos Capello, men er nå ute i flere måneder. Det kan gi Lennon muligheten til å vise seg frem på landslaget, selv om han kan vente seg habil konkurranse, fra blant annet David Beckham og Shaun Wright-Phillips på den høyre kanten og Joe Cole og Stuart Downing på den venstre.

- Om Capello ser ham spille som det vil han være med i bildet igjen. Jeg elsker Lennon. Han er spennende og han driver kampen fremover for deg, skryter Redknapp.

- Han har gitt oss troen
Aaron Lennon sender like mye skryte tilbake til Redknapp.

- Jeg har blitt bedre og bedre siden vi fikk ny sjef og dette var sannsynligvis min beste forestilling. Men det er ikke bare meg; det gjelder alle. Han har gitt oss troen tilbake og friheten til å spille. Han har gitt meg lisens til å utfordre og det er det jeg kan. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik og klatre oppover på tabellen, sier Lennon.

Bør Fabio Capello ta Aaron Lennon inn i landslagsvarmen? Diskuter i kommentarfeltet under!