nyron (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)
nyron (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)

Tror på Sunderland

Sjekk dagens oddstips her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 23. november, frist kl. 16.55:
38 Sunderland - West Ham H 2,00
42 Numancia - Atletico Madrid B 1,90

Totalodds: 3,80

Tafatte gjester
Premier League. Etter fire strake tap vant endelig Sunderland igjen forrige runde. 0-1 ble snudd til seier borte mot Blackburn, i en kamp som kunne vippet begge veier. Kenwyne Jones tegnet seg på scoringslisten der, noe han har gjort i alle tre kampene etter han kom tilbake fra skade. Sist for Trinidad og Tobago i midtuken. Der var også Yorke (m) og Edwards (m) på banen. Sistnevnte hentet hjem fra vellykket låneopphold i Wolves. McCartney (f) er usikker.

De tre siste kampene har det ikke stått på viljen for West Ham, men evnen er det verre med. Syv kamper er gått siden forrige triumf, som også er den eneste på bortebane. Skader kan ta noe av skylden for den svake formen. Tristan (a) kan være tilbake her. Noble (m) og Ashton (a) er fortsatt blant de fraværende.

Det er lite ekstraordinært over disse lagene. Begge trives best på eget gress, og hjemmelaget har de potensielle matchvinnerne West Ham savner. To blank duger til spill.

Agüero & co får tillit
Primera. Med to sene mål snudde Numancia til 4-3-seier over Espanyol på bortebane for en uke siden. 10 poeng etter 11 runder er omtrent som forventet av nykommerne. Ortega (f) er uaktuell etter skaden han pådro seg sist, ellers ingen fravær av betydning. Atletico var flere hakk bedre enn Deportivo i 4-1-seieren sist. Det var bare den andre seieren på syv seriekamper, men ingen tvil om at gjestene på sitt beste er blant La Ligas sterkeste lag. Lopez (f) er eneste bekymring på skadefronten. Agüero (a) forventes klar her, etter å ha stått over landskampen tidligere i uken av personlige grunner.

Med syv poengs luke opp til Sevilla står seieren høyt i kurs hos gjestene. De møter PSV i Champions League til uken, uten at avansement der skal bli noe problem med åtte poeng så langt. Vi tror klasseforskjellen på lagene blir utslagsgivende. 1,90 for Atletico er til å leve med.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne