agbonlahor (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
agbonlahor (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

- Dette var straffe

Villa-manager Martin O'Neill er ikke i tvil.

Det ble 0-0 mellom Aston Villa og Manchester United på Villa Park. Villa-manager Martin O'Neill roser innsatsen til sitt eget lag.

- Det var viktig å kjempe hardt, og det klarte vi. Vi kunne ha scoret mot slutten, men vi var også ille ute selv noen ganger. Alt i alt var det et hardt tilkjempet uavgjortresultat, sier O'Neill til Villas hjemmeside.

Han synes spillerne viser stort pågansmot og er kjempefornøyd med å ta fire poeng mot Manchester United og Arsenal, som er de to lagene de har møtt sist i ligaen.

Premier League: | Tabell | Terminliste | Toppscorer |

Vil ha straffe og utvisning
Sent i andre omgang gikk Gabriel Agbonlahor overende i straffefeltet til United etter en duell med Nemanja Vidic. TV-bildene viser klart at Villa-spissen blir holdt. Dommeren valgte å ikke blåse på situasjonen i det hele tatt.

- Det var straffe. Du kan diskutere om det var innenfor eller utenfor straffefeltet, men det er ikke bare det. Avgjørelsen er viktig, fordi selv om det var utenfor er det et frispark. Spilleren ville blitt utvist siden han var bakerste mann, sier O'Neill.

- Dommeren valgte å ikke blåse. Jeg tror avgjørelsen var for stor for ham. Konsekvensene av avgjørelsen var for store. Det var et frispark uansett, og Vidic var bakerste mann. Han skulle blitt utvist, slår manageren fast.