Brede Hangeland  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS / SCANPIX)
Brede Hangeland (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS / SCANPIX)

Benitez: - En tapt mulighet

Nådeløs Liverpool-manager etter 0-0 hjemme mot Fulham.

Liverpool - Fulham 0-0

- Vi hadde en dårlig dag, vi spilte ikke bra, var uten energi og var dårlig i pasningsspillet, sier Rafael Benitez til klubbens hjemmeside.

Fulham hjemme skulle normalt være tre enkle poeng for Liverpool, som deler tabelltoppen med Chelsea.

For første gang siden 5. oktober var Fernando Torres i startoppstillingen for de røde, men Fulham har en nordmann i toppform i midtforsvaret, og Brede Hangeland & co sørget for at Liverpool kom til relativt få sjanser.

Robbie Keane burde ha gitt hjemmelaget ledelsen etter halvtimes spill, men alene med Mark Schwarzer satte han ballen midt på keeper.

Fulham var helt på høyde med vertene før pause, men hadde mer enn nok med å forsvare seg de siste 45 minuttene.Torres kom til to sjanser i 2. omgang. Etter tre minutter skrudde spanjolen ballen over krysset fra 16 meter, og minutter senere sto Schwarzer i veien på skuddet fra skrått hold.

Dermed måtte hjemmefansen gå skuffet hjem, mens Hangeland & co kunne forlate Anfield med hevet hode.

Benitez: - Tapt mulighet
Situasjonen på toppen av tabellen er uendret, etter at også Chelsea måtte nøye seg med ett poeng lørdag.

- Det var frustrasjon etter kampen. Da vi kom til garderoben fikk vi beskjed om at Chelsea hadde spilt uavgjort og at Arsenal hadde tapt. Dermed har vi misset på en mulighet, men det har også Chelsea, sier Benitez.

Fulham-manager Roy Hodgson var naturlig nok strålende fornøyd:

- De har vunnet nesten alle de siste kampene, og vi visste de ville kaste kjøkkenvasken etter oss. 0-0 mot Liverpool er et veldig godt resultat. Min keeper gjorde to veldig gode redninger, sier Hodgson.

Her kan du sjekke tabellen!