Premier League
Premier League

Sats på denne dobbelen

Sjekk dagens beste spill på langoddsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 22. november, frist kl. 15.55:
63 Preston - Barnsley H 1,75
66 Reading - Southampton (0-1) H 2,05

Totalodds: 3,59

Vertene er på gang igjen
Championship. Preston tok en fortjent 3-1-seier borte mot Blackpool på Bloomfield Road på søndag. Bortsett fra kollapsen mot Southampton, har de stort sett vært solide hjemme denne sesongen. Gode nyheter også for manager Alan Irvine foran dette oppgjøret. Troppen er så og si skadefri, det er kun de langtidsskadde stopperne Chilvers og Trotman som mangler.

Barnsley snudde kampen til 2-1-seier hjemme mot Watford på lørdag. Formen har vært jevnt bra i det siste, uten at de har møtt den skarpeste motstanden. Moore (f) gikk på en smell sist og er sammen med Hume (a) ute her, mens De Silva (mb) er ute med karantene. Ellers rimelig greit for manager Simon Davey.

Preston leverte en solid kamp sist, og er kvitt skadeproblemene. Vi tror de tar alle poengene hjemme på Deepdale i dette oppgjøret, og 1,75 er greit nok.

Klasseforskjell på lagene
Championship. Reading tok en sterk 2-0-seier borte mot Sheffield United på lørdag. Hjemme på Madejski Stadium har de vært bortimot utilnærmelige denne sesongen. Kun QPR har kommet herfra med poeng, resten er vunnet. Manager Steve Coppel har intet å utsette på sine utvalgte, og forventes å stille med samme mannskap som sist.

Southampton tapte 1-2 hjemme for høytflyvende Wolverhampton sist, men gjorde ingen dårlig kamp. De fikk Jason Euell utvist, og da ble det naturlig nok tøft mot serielederne. Det relativt unge mannskapet har imidlertid slitt med stabiliteten denne sesongen, og får en ny tøff motstander her. Nevnte Euell (mb) soner karantene, mens Pearce (f) er på lån fra nettopp Reading og får ikke spille denne.

Reading har vært bunnsolide hjemme. Totalt har laget vunnet ti kamper, ni av dem har dekket handikapp. Vi har vondt for å se at Southampton kan stikke kjepper i hjulene for Steve Coppels mannskap, og spiller hjemmeseier med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne