FIKK DET TØFT: Steffen Stegavik og Drammen ble et par nummer for små mot Kiel. (Foto: Carsten Rehder/EPA)
FIKK DET TØFT: Steffen Stegavik og Drammen ble et par nummer for små mot Kiel. (Foto: Carsten Rehder/EPA)

Fryktet nytt brudd - klar på søndag

Steffen Stegavik slapp med skrekken.

Åtte minutter ut i andre omgang i onsdagens kamp mot Stord fikk Steffen Stegavik seg en kraftig smell i samme finger som nettopp hadde grodd etter to brudd for snart to måneder siden.

Se Drammen - HC Metalurg direkte på TV 2 søndag fra kl. 16.00

- Jeg har vært til røntgen og bildene viser heldigvis ikke noe nytt brudd, men bånd og knokler er kraftig forslått, sier Steffen Stegavik til TV 2 Sporten.

Spiller skjebnekamp
Drammen har slitt voldsomt i det siste. De ble feid av banen hjemme mot Elverum i semifinalen i cupen, tapte oppskriftsmessig bortekampen mot Barcelona i Champions League sist helg og rotet bort muligheten til to meget viktige poeng i Postenligaen med uavgjort hjemme mot Stord.

Søndag kommer HC Metalurg på besøk i Drammenshallen til den siste gruppespillkampen i Champions League. Drammen tapte bortekampen mot makedonerne med 30-37 i oktober og må vinne med åtte mål for å ta tredje plassen i gruppen som gir videre e-cupsspill i cupvinnercupen. Steffen Stegavik var ute med skade da lagene møttes i Skopje.

- Jeg spiller helt sikkert kampen på søndag, men må nok tape fingerne ganske heftig. Jeg har stor tro på at vi skal vinne kampen, sier Stegavik som er langt mer usikker på om de klarer å vinne med åtte mål.

- Det blir en tøff oppgave, men vi skal selvfølgelig prøve, sier Drammens viktige playmaker.