Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Trippelspill på oddsen

Tre seiersvante hjemmelag får tillit på kupongen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag, 21. november, frist kl. 17.25:
2 Jokerit - Lukko Rauma H 1,65
3 JYP Jyväskylä - KalPa H 1,40
10 Alemannia Aachen - VfL Osnabrück H 1,40

Totalodds: 3,23


Flott hjemmeodds

Finsk hockey. Jokerit ligger på tredjeplass med 13-2-6, og har kamper til gode på de fleste andre lagene. Formen er brukbar selv om det sist ble 3-4 tap borte mot kapable HPK. I forrige hjemmekamp imponerte de stort ved å knuse sterke Blues med hele 5-0. Lukko ligger 13 poeng bak vertene, og formen er langt fra på topp. 1-2 hjemme mot Ässät sist, var deres femte strake nederlag. De trives dårlig på fremmed is, og her har de tapt de fire siste oppgjørene med klar margin. Jokerit blir solide favoritter, 1,65 er blant det beste som tilbys.

Klar forskjell på lagene
Finsk hockey. JYP topper den finske ligaen med sterke 17-2-5 til nå. Etter tre strake gevinster ble det sist 2-3 tap borte mot regjerende mester Kärpät. Knallsterke 11-0-1 på egen is så langt. KalPa har hevet seg kraftig siden i fjor, og henger brukbart med på en femteplass. De ligger dog hele 18 poeng bak vertene på tabellen, og 1-4 borte mot Ilves sist var tredje strake tapet. JYP har åtte strake seirer mot dagens motstander, og har allerede slått de to ganger borte denne sesongen. Serielederen blir klare favoritter, og 1,40 tåler sammenligning.

Full tillit til vertene
2. Bundesliga. Alemannia Aachen reiste hjem fra nok en bortekamp uten seier forrige runde. Hjemme har de solide 5-0-1. Popova fortsatt fraværende. Osnabrück uten seier på fem kamper, de tre siste uavgjorte. Holder seg over nedrykksstreken på den gode poengfangsten hjemme, kun to poeng på seks bortekamper. Få fravær av betydning. Det skal være stor forskjell på disse lagene. Hjemmelaget får et veldig klart tips, 1,40 tas med på bongen.

Vurdert av Ole Bratseth og Magnus Wattne