LEVER KONGEN? Rockens konge håver fortsatt inn penger. Nå spekulerer en amerikansk tv stasjon i om han fortsatt er i live.
LEVER KONGEN? Rockens konge håver fortsatt inn penger. Nå spekulerer en amerikansk tv stasjon i om han fortsatt er i live.

Er Elvis i live?

En amerikansk tv-stasjon bringer nytt håp til millioner av fantaster som tror at rockens konge fortsatt lever.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Over 30 år etter sin død fortsetter «The King of Rock'n Roll» å håve inn penger. Ifølge økonomimagasinet Forbes tjente Elvis Presley i 2007 nærmere 370 millioner kroner, og slo dermed nålevende kjendiser som Justin Timberlake og Madonna i støvlene.

For andre år på rad toppet Elvis lista til økonomimagasinet over inntektene til døde kjendiser. Han er med andre ord i høyeste grad i live på hitlistene, og nå bringer den amerikanske tv-stasjonen Fox8 ny næring til årelange spekulasjoner om han faktisk er i live.

Millioner av amerikanere tviler på at rockekongen virkelig døde i 1977, og nå får de nytt håp etter at tv-nettverkets stasjon i Cleveland tidligere denne uka kringkastet to reportasjer om saken.

- Fikk legebehandling i 2002

Reporteren Suzanne Stratford har intervjuet en lege som hevder at han behandlet Elvis i 2002, og seks år senere brukes DNA fra denne legeundersøkelsen til å bevise at mannen legen behandlet utrolig nok kan være Elvis.

Stratford har sporet opp en kvinne som hevder at hun er halvsøsteren til rockekongen, og skal vi tro tv-reportasjene foreligger det DNA-match med kvinnen og den mystiske mannen som mottok legebehandlngen i 2002.

Men historien stanser ikke der. For kvinnen som hevder hun er Elvis' halvsøster mener at DNA-et fra den mystiske mannen også matcher med familiemedlemmene til Elvis.

De nye DNA-bevisene fører ifølge Fox til at saken nå vil bli behandlet av domstolen i Tennessee.

Klikk her for å se Fox's første reportasje om saken (ekstern lenke)

Klikk her for å se Fox's andre reportasje (ekstern lenke)