William Gallas  (Foto: ANDY RAIN/EPA)
William Gallas (Foto: ANDY RAIN/EPA)

Uro i Arsenal

Arsenal-kaptein William Gallas avslører uro i spillergruppen.

Arsenals franske kaptein, William Gallas, setter spørsmålstegn ved lagkameratenes innstilling og røper at intern uro har blitt et problem i årets Arsenal-lag.

Ble fornærmet
- Vi må forstå at for å bli vinnere må man spille store kamper hver uke og sloss for å vinne. Vi spiller mot lag som ikke er redde for oss, og det begynner å bli et stort problem for Arsenal, sier 31-åringen ifølge The Guardian.

Forsvarsspilleren sier at kapteinsansvaret har blitt en belastning og at han føler seg gjort til syndebukk for Arsenals svake form den siste tiden. Han henviser til en episode hvor en seks år yngre spiller ikke tok til seg kritikken hans i en kamp og i stedet svarte med å fornærmende kommentarer. Robin van Persie, Eboue og Sagna er alle seks år yngre enn Gallas.

Krangel i pausen
Gallas mener det er vanskelig å være kaptein under slike forhold, men tar likevel sin del av skylden for Arsenals innsats så langt.

Landslagsspilleren avslører også krangling i Arsenal-garderoben i pausen av oppgjøret mot Tottenham tidligere i høst.

- Det var et problem i pausen. Det eneste jeg kunne si var at 'gutter, dette løser vi etter kampen, ikke i pausen', sier Gallas.

Flere spekulerer nå i om dagens uttalelser vil få konsekvenser for kapteinsansvaret hans.

Les hva TV 2 Blogger Tor-Kristian Karlsen mener om Gallas-utblåsningen her.

Arsenal ligger på fjerdeplass i Premier League, ni poeng bak serieleder Chelsea.