Sand Koren  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Sand Koren (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Haslum tuktet Elverum

Imponerende seier av det unge Haslum-laget, som nå puster serieleder Fyllingen i nakken.

Elverum - Haslum 32-34 (14-18)

Mens det var glede over en sterk borteseier i Haslum-leiren, var det dobbel ulykke for hjemmelaget. Ikke nok med at det ble tap, i tillegg ble spillende trener Christian Berge skadet - og blir ikke å se på banen i lørdagens europacupdyst.

- Det virke som om det har røket noen fibre i akillesen. Bortekampen mot Creitel i Paris er uaktuell for min del, sier Berge til TV 2 Sporten.

Se intervjuer her:

275862

Haslum var på hugget fra start i Elverumshallen, og kunne gå til pause med en ledelse på fire mål. Elverum klarte å ta ledelsen 20-19 seks minutter ut i andreomgang, men bortelaget viste styrke og opparbeidet seg etter hvert en luke på fire-fem mål.

Morten Post tente et ørlite poenghåp hos hjemmefansen da han rushet inn 32-33 halvminuttet før full tid, men Anders Røe kvitterte rask og sikret poengene for bortelaget.

Se de dramatiske sluttsekundene i videovinduet øverst!

Åtte av spillerne på Haslum var med å vinne junior-NM for ett år siden, og det unge mannskapet viste kløkt og godt spill mot solide Elverum.

Kampen toppscorer var hjemmelagets Karl Björkman med åtte scoringer. Kantspilleren satte inn fem av fem sjumetere. Bård Egil Tobiassen var Haslums toppscorer med åtte scoringer.

Med seieren er Haslum nå oppe på samme poengsum som serieleder Fyllingen.

Øvrige resultater:
Runar - Bodø 35-31

Follo - Fyllingen 31-28

Nærbø - Stavanger 22-23

Elverum - Haslum 32-34

Haugaland - Sandefjord 28-26

Drammen - Stord 32-32