Flo (Foto: Thomas Reisæter)
Flo (Foto: Thomas Reisæter)

Engelsk klubb vil signere Flo

Tore André Flo kan være klar for seriespill allerede til helgen.

Lokalavisen MK News melder at klubbledelsen er i samtaler med den tidligere Chelsea-spillereren, som kan bli gjenforent med sine tidligere lagkamerater Roberto Di Matteo og Eddie Newton, som er henholdsvis manager og assistentmanager i klubben, om han takker ja til tilbudet.

Har trent med klubben
Flo, som i det siste har gjort seg mest bemerket på dansegulvet, la opp som fotballspiller i mars. 35-åringen var da Leeds-spiller.

Tore André Flo trente med MK Dons i vår - og er nå tilbake på klubbens trengsfelt.

- Flo har trent med oss i går og i dag. Jeg vet ikke hva planene for resten av uken er. Noe mer enn det kan vi ikke si for øyeblikket, sier pressekontakt Anthony Herlihy i MK Dons til TV 2 Sporten.

MK Dons håper å kunne signere Flo i tide til å kunne inkludere ham i troppen til kampen mot Walsall lørdag. Det er også aktuelt å signere en kontrakt der klubben betaler per kamp Flo spiller.

Kjemper i toppen
MK Dons er bygget på restene av den tidligere toppklubben Wimbledon, og spiller nå i League One - nivå tre i det engelske seriesystemet.

Klubben rykket opp under ledelse av Paul Ince i fjor, og ser også ut til å klare seg godt selv om sjefen reiste til Morten Gamst Pedersens Blackburn. Etter 16 serierunder ligger MK Dons på fjerdeplass, to plasser over Leeds.

Tore André Flo har spilt for Sogndal, Tromsø, Brann og Vålerenga i Norge. Stryningen hadde sin storhetstid i Chelsea, der han scoret 34 mål i løpet av 112 kamper. Suksessen gjorde at han ble kjøpt for 161 millioner kroner av Glasgow Rangers, som fremdeles er det dyreste spillerkjøpet i skotsk fotball.