VIL SPILLE FOR SVERIGE: Daniel Nannskog.  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
VIL SPILLE FOR SVERIGE: Daniel Nannskog. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

- Landslaget er som en sekt

- Jeg er ikke fin nok for landslagsfamilien, sier Stabæk-stjernen Daniel Nannskog.

Daniel Nannskog ble årets toppscorer i Tippeligaen med sine 16 fulltreffere og hylles som en av Stabæks beste og viktigste spillere gjennom tidene.

DIREKTE KLOKKEN 20.45: Følg Nederland - Sverige i vårt livesenter

Men den svenske landslagsledelsen mener Nannskog ikke fortjener en plass hos «blågult».

- Som en sekt
I et intervju med det svenske fotballmagasinet Offside tar nå Stabæk-stjernen bladet fra munnen og går til frontalangrep på landslagssjef Lars Lagerbëck og den øvrige landslagsledelsen som har vraket angriperen - gang etter gang.

- Jeg håper jo. Jeg vet at jeg har de har vært å sett på meg noen ganger, sier Nannskog om sin fremtid på det svenske landslaget.

I blant føles det som om landslaget er en sekt

- Men de mener kanskje jeg ikke passer inn i troppen. Det føles som en slik familie som ikke slipper inn noen nye i den der landslagsfamilien. F***, i blant føles det som om landslaget er en sekt, sier Nannskog.

Er Daniel Nannskog god nok for Sverige? Diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

- Er vel ikke fin nok
Han legger ikke skjul på at det er frustrerende å måtte konstatere at Lagerbëck gang på gang tar ut nye spillere i troppen og Nannskog må se Sverige spille landskamper foran TV-skjermen.

- Nei, jeg er vel ikke fin nok for den svenske landslagsfamilien. Mester i Norge, toppscorer, det spiller f*** ikke noen rolle. De har ingen oversikt over oss i Norge. Du fatter det bare ikke, raser Nannskog.

Den eneste gangen Daniel Nannskog fikk sjansen til å vise seg frem på landslaget var vinterturneén i 2007.

Nannskog scoret mål og var Sveriges beste angriper i den B-pregede troppen.

Nannskog  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Nannskog (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Ikke hørt et pip
Men etter det har han likevel vært ute i kulden. Nannskog har ikke hørt et pip fra Sveriges trenere.

- Jeg trodde jeg skulle ha kommet med på landslaget etter den turneén. Men jeg har fremdeles ikke hørt noe fra dem. Kanskje likte de meg ikke, jeg vet ikke, sier Nannskog, som er kjent for å være frittalende og aldri være redd for å si sin ærlige mening .

- Jeg har alltid vært sånn. Jeg forsøker bare å være god og glad. Selvsagt er jeg litt grov i kjeften av og til, men sånn er det. Men jeg mener at jeg kan være med på å spre god stemning i troppen, slår Nannskog fast.

PS: Det er foreløpig uklart om Daniel Nannskog fortsetter i Stabæk - eller om han vender tilbake til svensk fotball neste sesong.

Se hva Nannskog sa om sin fremtid tidligere denne måneden videovinduet: