Sand Koren  (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Sand Koren (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Hevntokt til Elverum

Serietoer Haslum ute etter revansje mot Christian Berges gutter.

Se Elverum-Haslum direkte på TV 2 Sport eller i vårt Livesenter i kveld fra kl. 18.20.

I kveld fylles igjen Elverumshallen til randen når Haslum kommer på besøk til Glommas bredd.

Sist disse to lagene møttes var i kvartfinalen i cupen som ble en thriller av de sjeldne. Det måtte ekstraomganger til, og danske Morten Post ble matchvinner i siste sekund. Elverum vant 35-34.

- To lag i flytsonen
- Det blir helt sikkert jevnt i kveld også. Det blir et møte mellom to lag som er i flytsonen, og det kommer til å bli tøffe tak, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til TV 2 Sporten.

27 år gamle Skarpsno er Postenligaens yngste trener og rykket opp som hovedtrener da svenske Jan «Proppen» Karlsson ikke fikk forlenget kontrakten med klubben fra Bærum. Med sitt unge mannskap har den tidligere juniorlagstreneren til Haslum hatt stor suksess så langt i sesongen og kun tapt én kamp i Postenligaen, borte mot serieleder Fyllingen med 29-32.

- Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med det vi har prestert så langt, sier Skarpsno som neppe får problemer med å motivere spillerne sine etter det bitre nederlaget mot Elverum i cupen.

- Vi kommer til Elverum for å vinne. Det er fantastisk stemning i Elverumshallen og jeg tror det tenner gjestene lag like mye som hjemmelaget, sier Skarpsno.

- Vi har et bedre lag enn Haslum
Elverums spillende trener, Christian Berge, stod over helgens e-cupkamp mot franske Creteil sist søndag på grunn av en skiveutglidning i ryggen, men er klar til tøffe tak mot Haslum i kveld.

- Jeg tror også det blir jevnt, men hvis vi spiller som vi har gjort i det siste så vinner vi, sier Christian Berge til TV 2 Sporten.

- Jeg mener vi har et bedre lag enn Haslum. I hvert fall på papiret, men alle vet jo at det er forskjell på teori og praksis, ler Berge.

Skryter av Haslum
Christian Berge tror både publikum i Elverumshallen og seerne på TV 2 Sport kan glede seg til kveldens oppgjør.

- Haslum har et bra lag og de spiller god håndball. Det som har imponert meg mest er at de spiller fysisk håndball uten at de egentlig har et fysisk sterkt lag, avslutter Christian Berge.