Premier League
Premier League

FA-cup på oddsen

To revansjelystne hjemmelag får tillit på spillforslaget.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Mandag: Kaiserslautern og Linköping innfridde

Spillforslag 18. november, frist kl. 20.40:
22 Hartlepool - Brighton H 1,90
29 Rotherham - Aldershot H 1,65

Totalodds: 3,14

Reduserte gjester
FA-cup, første runde. 3-3 i forrige kamp. Der var Hartlepool det bedre laget, men kom tidlig under med to mål. Snuoperasjonen ble fullført, før Brighton sikret utligning og omkamp. Vertene kommer fra to tap mot overkommelig motstand i League One. Radet før det opp fire strake seirer. Spissen Kyle ble ikke registrert til cupen i tide, Collins (f) soner karantene etter utvisning sist. Divisjonskollega Brighton var langt unna sitt beste i 1-3-tapet for formsvake Carlisle i helgen, manager Adams krever forbedring av sine elever. Sliter med en rekke fravær til kveldens kamp, spesielt ser midtbanen tynn ut. McLeod og Fraser er begge usikre, tre spillere allerede ute med skader. Dessuten er også tre spillere utilgjengelig i denne turneringen.

1-0 i tilsvarende ligakamp i slutten av oktober. Vi tror Hartlepool viser seg som det bedre laget igjen. 1,90 spilles.

Klar hjemmefavoritt
FA-cup, første runde. 1-1 i forrige kamp. Rotherham har spilt inn fem poeng mer enn gjestene i League Two, men poengstraffen holder laget i bunnstriden enn så lenge. Aldershot har bare 1-0-7 å vise til på fremmed gress. Begge lagene har noen fravær.

Rotherham hadde flere muligheter til å punktere oppgjøret for halvannen uke siden, men en Aldershot-straffe på overtid sørget for at lagene møtes igjen i dag. 1,65 for hjemmeseier slår vi til på.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne