VALGTE FEIL: Roald Bruun Hanssen mener Odion Ighalo har fått dårlige råd fra sine rådgivere. (Foto: TV 2/)
VALGTE FEIL: Roald Bruun Hanssen mener Odion Ighalo har fått dårlige råd fra sine rådgivere. (Foto: TV 2/)

- Har han solgt Brann godt nok?

Brann-fansen stiller spørsmålstegn ved om sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen har gjort en god nok i trenerjakten. Si din mening!

Etter flere uker på trenerjakt er det nå mye som tyder på at Steinar Nilsen eller dansken Troels Bech blir ny Brann-trener.

Mandag ankommer Tromsøs tidligere trener Steinar Nilsen for samtaler med sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen, og før helgen var Bech på Bergen-besøk med samme ærend.

LES: Nilsen besøker Brann mandag
LES: Bech positiv til Brann

Brann-fansens supporterklubb er ikke i tvil om hvem de ønsker seg av Nilsen eller Bech - om de velge.

- Sånn som det ser ut i dag mener vi at Steinar Nilsen er den beste kandidaten. Vi trenger en som har snøring på norsk fotball, sier Bataljonens styreleder Frank Hellebø til TV 2 Sporten, og fortsetter:

- Bech har jo fått sparken i en klubb som nesten rykket ned, poengterer han.

Ikke drømmekandidatene
Verken Nilsen eller Bech er imidlertid fansens drømmekandidater.

- Vi hadde ønsket oss en trener som Trond Sollied eller Ståle Solbakken - som har gode resultater å vise til i tillegg til en god CV, mener Hellebø.

- Har Roald-Bruun Hanssen gjort en god nok jobb i trenerjakten?

- Han har jo gjort en jobb med tanke på å kontakte de som finnes, for å si det sånn. Han må ha hatt travle dager. Men det har jo ikke endt opp i noen ting, og det må stilles spørsmål om han har klart å selge inn Brann som produkt godt nok, svarer Hellebø.

- Må kjempe i toppen
Brann endte på en skuffende 8. plass på Tippeligatabellen denne sesongen. Den nye trener må være i stand til å løfte Brann til nye troféer, mener fansen.

- Den nye treneren må få Brann inn i medaljestriden igjen sørge for at spillerne får tilbake spillegleden. Jeg tror faktisk ikke klubben har råd til en ny mellomsesong, sier Hellebø.

Han mener Brann burde hatt på plass en ny trener for en god stund tilbake slik at planleggingen av neste sesong kunne startet.

- Men slik det ser ut nå har jeg en følelse av det hersker litt panikk, og det kan ikke være heldig det heller, poengterer Bataljonens styreleder.

- Umulig å si
- Hvem tror du til slutt blir ny Brann-trener?

- Det er jo helt umulig å for oss å si slik som spekulasjonene har herjet i det siste. Men ingen ting vil overraske meg. La oss bare håpe det blir en med peiling og oversikt over norsk fotball, svarer han.

Se intervju med Troels Bech etter sitt Brann-besøk i videovinduet:

275240

Har Brann gjort en god nok jobb i trenerjakten? Si din mening i kommentarfeltet under!