Jack Wilshere  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Jack Wilshere (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Capellos kommende stjerner

Her er Englands ti største talenter under 18 år.

Arsenals unggutter lekte seg med Wigan i ligacupen og for Manchester United stjal en 17 år gammel debutant showet mot Stoke.

Det finnes flust av talent i Engelsk fotball, og mandag kårer avisen The Sun de ti spillerne som har best sjanse til å få sine første landskamper i de kommende årene. Kriteriet er at spillerne er 18 år - eller yngre.

Den dårlige nyheten for Capello og England er at listen ikke inneholder en eneste keeper.

Sjekk listen nedenfor og stem på hvem du tror får flest landskamper for England til høyre!

ARRESTERT: Evertons Jose Baxter. (Foto: JONATHAN DANIEL/AFP)
ARRESTERT: Evertons Jose Baxter. (Foto: JONATHAN DANIEL/AFP)

10. Nathan Delfouneso (17), Aston Villa
En meget lovende angrepsspiller som har banket inn mål på Villas reservelag. Det sørget for at han fikk en plass på benken for Villa få dager etter at han fylte 17 og Martin O'Neill har gitt unggutten tre innhopp så langt denne sesong, alle tre i UEFA-cupen.

9. Victor Moses (17), Crystal Palace
Moses har allerede nærmere 30 kamper for førstelaget til Palace. Nigeria-fødte Moses spiller på kanten eller på topp og er rask, sterk og har gode ferdigheter. Moses, som har imponert for Englands U-19 landslag, skrev under en fireårskontrakt med Crystal Palace i sommer, til tross for interesse fra Arsenal.

8. Jose Baxter (16), Everton
Everton har fått en god tradisjon med å dyrke frem gode angrepsspillere de siste årene. Den siste i rekken etter Wayne Rooney og James Vaughan er Jose Baxter. Baxter har fått sine første innhopp for Everton denne sesongen, og stilen hans sammenlignes gjerne med Wayne Rooneys.

John Bostock  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
John Bostock (Foto: IAN KINGTON/AFP)

7. John Bostock (16), Tottenham
John Bostock ble tidenes yngste Tottenham debutant tidligere denne måneden, da han 16 år og 295 dager gammel kom inn som innbytter mot Dinamo Zagreb. Midtbanespilleren er også tidenes yngste debutant for Crystal Palace, der han debuterte 15 år og 287 dager gammel, før han i sommer på kontroversielt vis skrev under for Tottenham, noe som frembrakte harme i Palace-leiren.

6. Joe Mattock (18), Leicester
Venstrebacken er den nest yngre spilleren som har spilt for det engelske u-21 landslaget - bak Arsenals Theo Walcott. Stortalentet har allerede masse erfaring gjennom spill for Leicester i League One. Mattock er solid defensivt og blir gjerne med fremover.

5. Danny Welbeck (17), Manchester United
Debuterte da han kom inn mot Stoke i helgen og viste seg frem med en fantastisk scoring. Angrepsspilleren har vært å finne på United-benken den siste tiden og det er et spørsmål om tid før han virkelig utfordrer Wayne Rooney, Carlos Teves og Dimitar Berbatov om en plass i startoppstillingen.

Danny Welbeck  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Danny Welbeck (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

4. Jack Rodwell (17), Everton
Rodwell ble en del av Evertons førstelag da David Moyes slet med å forsterke laget i sommer. Han fått mindre sjanser den siste tiden, men er forventet å bli en del av Evertons ryggrad i fremtiden. Rodwell er allsidig og kan spille både midtstopper og på midten.

3. Fabian Delph (18), Leeds
Delph spiller for Leeds i League One og har allerede blitt en del av Stuart Pearces U-21 tropp. Speidere fra alle Premier League-lag har vært å ha sett på midtbanespilleren, men Leeds sier unggutten - som er verdsatt til over 60 millioner kroner - ikke er til salgs.

2. Freddie Sears (18), West Ham
18-åringen scoret utrolige 25 mål på 24 kamper for West Hams reservelag forrige sesong. Scoret sitt første mål for West Ham da han headet inn seiersmålet mot Blackburn i sin Premier League-debut i mars, og har startet jevnlig under Gianfranco Zolas ledelse. Sears er en god avslutter, går på intelligente løp og har bra fart.

Freddie Sears  (Foto: Leon Neal/AFP)
Freddie Sears (Foto: Leon Neal/AFP)

1. Jack Wilshere (16), Arsenal
Hvem ellers? Få er i tvil om at Jack Wilshere vil ikle seg den engelske landslagstrøyen, til tross for at han bare har spilt noen få kamper for Arsenal. Arsène Wenger dyrker frem nye superstjerner hvert år, men mener Wilshere er en av de med de aller største potensialet. Spørsmålet er vel om 16-åringen får debuten før eller etter sin 18-års dag...

Hvem mener du har det største potensialet? Mangler det noen på listen? Stem til høyre og diskuter i kommentarfeltet under.