HER REDDER HAN: Manuel Almunia trodde strafferedningen hans ville snu kampbildet mot Aston Villa, men tok smertelig feil.  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
HER REDDER HAN: Manuel Almunia trodde strafferedningen hans ville snu kampbildet mot Aston Villa, men tok smertelig feil. (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Almunia slakter lagkameratene

Manuel Almunia slakter lagkameratene. Spanjolen trodde strafferedningen mot Villa skulle snu kampbildet.

Arsenals 2-0 tap for Aston Villa lørdag kom overraskende på de fleste, men måten det skjedde på var nesten sjokkerende.

Arsenal-keeper Manuel Almunia så sine lagkamerater bli presset av aggressive Aston Villa-spillere, men trodde selv at kampbildet ville snu da han reddet en svak straffe fra Ashley Young etter 19. minutter.

- Det er veldig skuffende for etter straffen trodde jeg laget ville bli mer oppspilt og få økt lyst til å vinne kampen, men strafferedningen endret ikke noe som helst og det er pinlig for oss, sier Almunia til klubbens nettsider.

- Verste på lang tid
Almunias potensielle matchvinnerredning hjalp ikke det spor på lagkameratene og Aston Villas beholdt initiativet i kampen også etter straffemissen, og endte til slutt opp med en fullt fortjent 2-0 seier.

- Vi er det samme laget (som det som slo Manchester United helgen før), men hver spiller må analysere sin egen forestilling fordi kampen var Arsenals verste på lang tid, sier spanjolen.

Trippel lykke for Davies
For Aston Villa ble en god helg kronet da Fabio Capello tok ut hele fire Villa-spillere i sin landslagstropp. Curtis Davies, Gareth Barry, Ashley Young og Gabriel Agbonlahor er alle inne i varmen.

- Det toppet noen fantastiske uker for meg. Jeg kom tilbake på laget i Praha som kaptein, jeg har akkurat fått en datter og nå er jeg i England-troppen. Det er fantastisk, sier Davies som storspilte mot Arsenal lørdag, til Villas nettsider.