Demetrio Lozano (Barcelona), Espen Lie Hansen (Drammen)  (Foto: Alberto Estevez/AP)
Demetrio Lozano (Barcelona), Espen Lie Hansen (Drammen) (Foto: Alberto Estevez/AP)
Thomas Larsson (Drammen)  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Thomas Larsson (Drammen) (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Barcelona ble for sterke

Drammen fikk en håndballeksjon i Catalonia.

Se og følg Mesterliga-håndball direkte i vårt livesenter

Barcelona - Drammen 38-27:

Drammen håpet på en opptur i søndagens Mesterliga-dyst borte mot Barcelona, etter onsdagens cupskrell mot Elverum.

Slik gikk det ikke.

Manglet Boldsen
Det spanske storlaget viste i klartekst hvorfor de er blant verdens beste klubblag, og senket DHK med sifrene 38-27. Spanjolene ledet 17-11 til pause.

Og det uten de danske stjernene Joachim Boldsen og målvakt Kasper Hvidt, som Barca-trener Manolo Cadenas lot hvile på tribunen.

I 2. omgang viste Bent Dahls gutter tidvis gode offensive takter og hadde flere sjanser til å krympe Barcelona-ledelsen til «bare» fire mål, men på stillingen 22-17 la vertene inn det ekstra giret som sikret ellevemålsseieren.

- Ikke friskmeldt
Mestscorende for Drammen ble Joakim André Hykkerud og Marius Hovde Andersen med seks mål hver, mens storskytter Iker Romero - som var tilbake etter albueskaden han pådro seg i sommerens OL - og danske Mikkel Hansen hadde det samme for hjemmelaget.

- Drammen spilte seg til mange gode sjanser i 1. omgang og virket langt mer på hugget enn i onsdagens fadese i semifinalen mot Elverum i cupen. Utfordringen nå er å ta frem den samme innstillingen i hjemlig seriespill også, ikke bare når de møter europaeliten, sier TV 2s håndballekspert Bent Svele.