flo alexandra danse
flo alexandra danse

Sett pengene på Tore André

Blomster-Finn tror oddsmarkedet undervurderer Tore Andre Flos sjanser i Skal vi danse-finalen.

TV 2 Sportens tipsredaksjon kjenner sine begrensninger, og har hentet inn eksperthjelp fra uvant hold før kveldens finale.

Norsk Tipping holder Lene Alexandra Øien som relativt klar favoritt, nærmere bestemt 1,55 ganger pengene mot 1,95 på Tore Andre. Det tilsvarer 57-43 i prosent. Finn Schjøll, som selv var deltager i 2006, og har fulgt årets utgave på nært hold, er ikke enig.

Tror på outsideren
- Først og fremst må jeg få lov å si: måtte den beste danseren vinne!

- Men de som tror dette handler om en dansekonkurranse, må heller følge med på NM i dansing. Lene Alexandra har jo jobbet hardt for dette, og vist en veldig fin side av seg selv ved side av dansingen.

Og selv om Schjøll også er enig i dem som hevder hun har vist best dansing underveis, holder han en knapp på den tidligere landslagsspissen når seerne har gitt sin dom.

- Dette er show, og det handler om langt flere egenskaper enn selve dansingen. Tore Andre har bred appell. Ikke minst hos dere fotballfolk? Jeg tror det blir Tore Andre som går seirende ut av en jevn duell.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 14. november, frist kl. 19.25:
8 Tore A Flo - Lene A Øien - H 1,95
22 Chesterfield - Shrewsbury H 2,30

Totalodds: 4,48

Flo til topps i Skal vi danse?
Forhåndsfavorittene har forsvunnet én etter én, og det er åpenbart at seerne som stemmer ikke legger stor vekt på dommernes faglige vurdering. Ekspertene holder Lene Alexandra som den klart bedre danseren i finalen, mens stegene som senket Brasil har størst appell hos seerne. 1,95 kan forsøkes.

Formsterke Chesterfield får tillit
League Two. Bare fryd og gammen i Chesterfield for tiden. De er ubeseiret på de fem siste kampene, og fire av dem er vunnet. 3-1 seier over Mansfield i FA-cupen på lørdag, etter to mål av Jamie Winter og ett av Jamie Ward. Ingen nye problemer for manager Lee Richardson, og han kan stille med samme mannskap som sist.

Shrewsbury gikk på en skikkelig blemme i FA-cupen på lørdag, og tapte 3-1 for lille Blyth Spartans. I serien har de vært bra, men først og fremst på hjemmebane. Til dette oppgjøret er kaptein Ben Davies og angriper Dave Hibbert fortsatt ute, mens forsvarsduoen Shane Cansdell-Sheriff og Darren Moss regnes som tvilsomme. Ellers rimelig greit for manager Paul Simpson.

Chesterfield er i flytsonen, og har vunnet de to siste innbyrdes oppgjørene. Shrewsbury gikk på en karamell på lørdag, og 2,30 for hjemmeseieren lar vi oss friste av.

Vurdert av Finn Schjøll, Tage Barstad og Magnus Wattne