Bryllup i Second Life (Foto: SWNS)
Bryllup i Second Life (Foto: SWNS)

Dataspill forårsaket skilsmisse

Mannen hadde sex med en annen i et dataspill. Nå vil kona skilles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I internettspillet «Second Life» kan spillere skape sin egen karakter som så lever inne i spillet som om det var i virkeligheten.

Men da Amy Pollard (28) oppdaget at hennes ektemanns spillekarakter hadde en affære med en kvinnelig skikkelse inne i spillet ble det for mye.

Nå har hun levert inn skilsmissepapirer og begrunner det med hennes manns «uanstendige oppførsel» i spillet.

Tatt på fersken før

Amy mener hennes ektemann, David Pollard (40), har vært uto med den animerte kvinnen og at dette er andre gang hun tar ham på fersken inne i spillet.

I februar i fjor skal hun ha oppdaget at han hadde sex med en prostituert skikkelse i spillet. Noe som medførte at hun hyret en privatdetektiv inne i spillet som skulle spionere på ham i smug.

Advokaten til Amy er ikke overrasket og sier dette er hennes andre skilsmissesak basert på «Second Life» på en uke, skriver avisen Telegraph.

Second Life (Foto: Wikimedia)
Second Life (Foto: Wikimedia)

Over ti millioner brukere

Internettspillet «Second Life» har over ti millioner aktive brukere. Din skikkelse i spillet lever i en virtuell verden sammen med andre skikkelser som styres av andre spillere.

Alt inne i spillet skal være så nær virkeligheten som overhodet mulig og nyhetsbyrået Reuters har til og med et eget kontor i spillet som rapporterer om nyheter inne i spillet.

Møttes i spillet

Amy og David har vært gift i tre år og møtte hverandre første gang i spillet under deres alter ego, Dave Barmy og Laura Skye. Da de møttes i virkeligheten flyttet de sammen og giftet seg. De gjentok så bryllupet inne i «Second Life».

Is it a game or reality?

Ifølge Amy skal David nå skal være forlovet med hans siste erobring i spillet selv om han aldri har møtt henne i virkeligheten.

Ifølge Telegraph skal Amy også ha funnet seg en ny kjæreste, i fantasirollespillet World of Warcraft.