William Gallas  (Foto: Ermindo Armino/AP)
William Gallas (Foto: Ermindo Armino/AP)

- Jeg fortjener kapteinsbindet

Arsenal-kaptein William Gallas slår tilbake mot kritikken.

Arsenal-kaptein William Gallas har fått mye kritikk de siste månedene. Kritikken går på om franskmannen er skikket til å være en lederskikkelse for London-lagets unge mannskap.

Et bilde av 31-åringen som forlater en nattklubb med en sigarett i munnen har heller ikke styrket spillerens status.

Følg Premier League i Fotballguiden: Tabell | Toppscorer | Terminliste

Gallas har også fått kritikk for innsatsen på banen, men nå slår han tilbake etter at han ledet «the Gunners» til seier mot Manchester United forrige helg.

- Jeg vet at folk snakket om meg som leder før kampen, men det interessante er at jeg fikk skryt etter at vi vant den kampen, sier Gallas ifølge Sky Sports.

- Jeg har spilt på samme måte hele sesongen. Forøvrig så mener jeg at jeg spilte en bedre kamp mot Tottenham, men den kampen er det ingen som nevner. Men slik er fotballen, folk ser bare på resultatene og nå får vi skryt fordi vi vant mot United. Derfor sier jeg som jeg alltid har sagt, det eneste som betyr noe på slutten av sesongen, er om du har vunnet noe. Vinner man noe, glemmes alt.

Den franske stopperen er fornøyd med hvor hardt Arsenal-laget jobber for hverandre.

- Det jeg likte spesielt godt forrige helg var måten vi jobbet for hverandre på. Vi la skikkelig press på dem hele kampen. Kanskje vi ikke har gjort det nok så langt denne sesongen. Vi viste det mot United, så hvorfor kan vi ikke gjøre det samme i hver kamp?

Arsenal tar imot Aston Villa på mektige Emirates lørdag. John Carew ser ikke ut til å rekke den kampen.