MÅ OVERBEVIS: Skadeplagete Michael Jamtfall kan få muligheten mot Molde.  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
MÅ OVERBEVIS: Skadeplagete Michael Jamtfall kan få muligheten mot Molde. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Gir ungguttene sjansen

Rosenborg stiller med urutinert tropp i treningskampen mot Molde.

Se Rosenborg - Molde direkte i vårt livesenter fra kl 17.00

Rosenborg lader opp til oppgjøret mot Valencia på Lerkendal 27. november. Torsdag er det Molde som gjester Lerkendal i en treningskamp du kan se direkte i vårt livesenter, mens kampen mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-reserver blir den siste kampen før storoppgjøret, som Rosenborg aller helst bør vinne om de skal ha muligheten til å avansere i Uefacupen.

Urutinert tropp
Det er likevel en urutinert Rosenborg-tropp som møter Molde. Anthony Annan, Kris Stadsgaard, Alexander Lund Hansen, Juska Savolainen og Roy Miller er alle skadet.

Roar Strand spares på grunn av underlaget, Vadim Demidov, Mikael Lustig og Steffen Iversen på grunn av småskader, og Marek Sapara på grunn av et tøft kampprogram.

Dermed kan flere av klubbens unge talenter få muligheten til å prøve seg. Den mulighetene kan det være lurt å ta vare på.

- Vi har jo noen spillere som helt sikkert er på vei ut. Christer Basma legger opp, Berisha returnerer til Burnley og Øyvind Storflor drar til Strømsgodset. I tillegg må vi vurdere muligheten for at andre må finne seg en ny klubb, sier sportslig leder Erik Hoftun til TV 2 Sporten.

Vurderer Jamtfall
En av spillerne som kjemper for fornyet Rosenborg-kontrakt er Michael Jamtfall, som er med i troppen mot Molde.

- Han er en av spillerne vi vurderer, men han var skadet og har vært borte i nesten et år så Erik Hamrén må bli bedre kjent med ham, men det vil ikke ta så lang tid før en avgjørelse blir tatt, sier Hoftun.

Kampen mot Molde kan dermed bli en av de siste sjansene Jamtfall har til å overbevise Hamrén. Skulle ikke det gå i boks skal Glimt og Kåre Ingebrigtsen stå klare til å signere 21-åringen.

Rosenborg vil uansett handle i det kommende overgangsvinduet.

- Vi regner med å handle spillere uten å ha satt av eksakte tall, det vil være avhengig av hvilke spillere vi går for, sier Hoftun som ikke vil si noe om innkjøpsplanene.

- Antall spillere og hvor dyre de kommer til å bli har jeg ikke svar på.