espen+eckbo
espen+eckbo

Bruker 50.000,- på én scene

Espen Eckbo omringes av politi, sykebiler og en død elg.

I kveldens «Tett på tre» møter vi Andreas – spilt av Espen Eckbo selvfølgelig – som i løpet av episoden klarer å kjøre over en elg. Nå forteller Espen om hvor mye jobb det var å filme elgscenen.

Se bakomfilm øverst i saken!

Pris: 50.000,-

- Jeg har rykter om at vi bruker 50.000 kroner eller noe sånt, sier Espen.

Produksjonsteamet og Espen ute på en øde landevei – i bekmørket – for å spille inn den kostbare elgscenen som kun varer i noen sekunder på TV.

- For en uke siden skrev jeg i manuset «sykebil, politi og viltsnemda er på åstedet». Og nå er sykebilen, politiet og viltsnemda her. Det er rørende når man har et produksjonsapparat som funker, sier han og smiler.

Se «Tett på tre» gratis her!

Familie

Kveldens «Tett på tre» handler om familie. I tillegg til Andreas, møter vi også Oddmund og Tarald – alle spilt av Espen Eckbo.

Oddmund (61) må oppsøke sexolog etter han ikke har hatt sex med kona på 15 år. Men undervisningsinspektør Oddmund synes ikke sexologens hjemmelekse er spesielt enkel.

Les mer: Espen ler mest av seg selv

Les mer: Eckbo i dobbelrolle

79-åringen Taralds største drøm er å reise til Afrika, men hans aldrende kone står i veien. Nå vil han plassere henne på gamlehjem slik at han kan realisere drømmen.

Se «Tett på tre» onsdag klokken 22.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo når du vil!

Les mer om «Tett på tre» her!