aalesund sogndal (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
aalesund sogndal (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Spill Aalesund på oddsen

Sogndal har et håpløst utgangspunkt før returkampen på Color Line Stadion.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag, 12. november, frist kl. 18.55:
43 Aalesund - Sogndal (0-1) H 1,95
68 Chelsea - Burnley (0-1) H 1,55

Totalodds: 3,02

Gode forutsetninger for storseier
Kvalifisering til Tippeligaen. Forskjellen på lagene var ikke den største i banespillet da de møttes i Sogndal lørdag. Foran målene var imidlertid klasseforskjellen merkbar, og forhåndsfavoritten vant til slutt 4-1. Knallsterk avslutning med tre seirer på de fire siste i serien. Fortsatt noen fravær av mindre betydning. Sogndal avsluttet sesongen forrykende, uten å være i nærheten av å tukte lagene som rykket direkte opp. Nytt på mannskapsfronten er at veteranen Håvard Flo kan være tilbake. Klar H, pengene setter vi på hjemmeseier med handikapp.

Sogndal må satse usedvanlig offensivt fra første spark på ballen, behovet for minst fire scoringer tatt i betraktning. Aalesund stiller ventelig sitt sterkeste mannskap, men møter også Molde til opprykkskamp i 3. divisjon til helgen. Dette bør uansett bli hjemmeseier med klar margin. 1,95 er et opplagt spill for kvelden.

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Carling cup 4. runde. Serieleder Chelsea tok sin sjette strake borteseier i Premier League med 2-0-seieren over Blackburn på søndag. Joe Cole og Michael Ballack er fortsatt ute med skade. Trolig hviler manager Luiz Felipe Scolari noen spillere, men er det et lag som tåler det så er det Chelsea. Eksempelvis så er det en meget spillesugen reserve ved navn Didier Drogba som får starte her. Ingen klassisk reserve... Burnley røk 2-0 borte for Wolverhampton på lørdag, men har hatt en sesongstart over all forventning i Championship. Manager Owen Coyle har defensive bekymringer før dette oppgjøret. Midtstopper Clarke Carlisle er ute med karantene etter det røde kortet mot Wolves sist. Venstreback Christian Kalvenes er fortsatt ute, og forsvarerne Steven Caldwell og Stephen Jordan er usikre etter skader på lørdag.

Chelsea fosser videre og har en spillerstall som få andre. Med Burnleys defensive problemer kan de få en stri aften på Stamford Bridge, Scolari har dessuten understreket at denne turneringen på ingen måte vil bli nedprioritert. Vi spiller H med handikapp.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne