Ragnhild Strømmen og Morten Eriksen
Ragnhild Strømmen og Morten Eriksen

Her dumper han henne

Det stormet på seteren til «Jakten»-Ragnhild tirsdag. Se hele valget gratis her.

Fikk du ikke helt med deg hva som skjedde under det dramatiske valget? Eller vil du se det på nytt? I videoen øverst i saken ser du seansen der Morten Eriksen dumper Ragnhild Strømmen.

Det startet med øl og vann

Konflikten startet med en diskusjon om hvovidt man burde drikke øl eller vann til en gourmetmiddag. Håvard og Morten hadde klare oppfatninger av hva som var riktig. Etter det har konflikten eskalert, og Morten Eriksen konstaterte før valget at han ikke ville være i samme hus frierkollega Håvard Hansen.

- Jeg hadde sagt til Ragnhild at jeg ikke kunne være i samme hus som Håvard. Jeg burde sagt det i klartekst heller, at enten sender du han hjem eller så sender du meg hjem, sa Morten til tv2underholdning.no i ettertid.

Les også: Dette gikk galt

Les også: Konflikt på gården

Seerne raser

Etter at Morten forlot gården, har TV 2 fått rekordmange tilbakemeldinger. Pressekontakt Katrine Wergeland tror årsdaken til alle tilbakemeldingene skyldes innholdet i tirsdagens episode.

- Gårsdagens episode var både dramatisk og overraskende, sier hun til tv2underholdning.no.

- «Jakten på kjærligheten» følges av nær en million seere så det er klart at seerne er engasjert. Det har blitt en skikkelig snakkis i år. Valgene er spennende i seg selv, og det setter en ekstra spiss på det hele når noen velger å dra hjem, sier Wergeland.

Les også: Seerne raser

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)