PETTERSOLBERG
PETTERSOLBERG

Rallykongen på besøk

Ukens gjest hos Johan Golden er Petter Solberg. I tillegg får du se Guro Fostervold og Lasse Ottesen teste ut en ny kombinasjonssport, rulleskøytedans kombinert med paintballskyting.

Han  er tidenes første nordmann til å vinne rally-VM og med Petter Solberg i studio blir det historier om både trassige biler, kollisjoner med stein og kenguruer, og om hvordan det er stelt med språkkunnskapene for tiden.

I vår iver etter å sprite opp idretter, har turen kommet til sportsdans. I dette tilfellet rulleskøyte-dans. Sportsanker Guro Fostervold og hoppveteran Lasse Ottesen skal bryne seg på rulleskøytedans, kombinert med paintball-skyting. Når det ene paret danser, har det andre paret i oppgave å plaffe løs på dem med paintball-gevær. Vinnerparet kåres ut fra stilpoeng: Hvem klarer å fullføre rulleskøytedansen mest grasiøst, samtidig som de blir pepret med paintball-kuler?
 
I tillegg skal Henrik teste en sport som man kanskje ikke trodde fantes, nemlig frisbee-golf. Han får opplæring av en av verdens beste frisbee-utøvere, Sune Wentzel, som kan skilte med hele seks VM-gull - nøyaktig seks flere enn Henrik.  

Se "Golden Goal" på TV 2 Zebra torsdag 13. november kl. 22:25 og på TV 2 fredag 14. november kl. 23.15.