morten, ragnhild
morten, ragnhild

Seerne raser

Mortens valg om å forlate Ragnhild falt ikke i god smak hos TV-seerne.

Ragnhild Strømmens frier Morten Eriksen (24), valgte å reise hjem fra Ragnhilds gård under tirsdagens sending av «Jakten på kjærligheten».

Årsaken til at Morten valgte å reise var at han ikke orket å være i samme hus som den andre frieren, Håvard Hansen (32).

- Jeg så ikke noe poeng med å være der, forklarer Morten til tv2underholdning.no.

Morten valgte å tenke litt på om han skulle være med videre på gården, og det var under praten med Ragnhild etter valget at den viktige beslutningen ble tatt.

- Jeg prøvde å fortelle henne det, men hun hørte ikke helt på det, og da bestemte jeg meg for å dra, forklarte han før tirsdagens dramatiske sending.

Les også: Dette gikk galt

Rekordmange tilbakemeldinger

At Morten dro fra gården fikk TV-seerne til å reagere. Like etter at sendingen var over tirsdag kveld, tikket det inn kommentarer til artikkelen der Morten og Håvard forklarer konflikten,

Pressekontakt Katrine Wergeland tror årsaken til de rekordmange tilbakemeldingene skyldes innholdet i gårsdagens episode.

- Gårsdagens episode var både dramatisk og overraskende, sier hun til tv2underholdning.no

- «Jakten på kjærligheten» følges av nær en million seere så det er klart at seerne er engasjert. Det har blitt en skikkelig snakkis i år. Valgene er spennende i seg selv, og det setter en ekstra spiss på det hele når noen velger å dra hjem, sier Wergeland.

- Morten er barnslig

Et flertall av de foreløpelig rundt 500 kommentarene som har kommet inn går ut på at Morten var urimelig som forlot gården på den måten han gjorde det på.

- Trodde han at han hadde meldt seg på «Jakten på en ny bestekompis»?, spør «Qtee» i kommentarfeltet etter artikkelen.

- Herlighet. Må si Morten er VELDIG barnslig!!! Godt han gikk. Ragnhild er såå mye bedre enn han. Jeg blir irritert av å høre på den ukonstruktive og useriøse «kritikken», skriver Trine.

- Han kan umulig være særlig interessert i Ragnhild når han valgte å reise derifra på grunn av en gutt, skriver «Oslojente».

håvard hansen
håvard hansen

- Morten burde ha sagt nei, i stedet for å tenke over det, si ja og så nei, men når han likevel ikke klarte å si nei med en gang burde han ha vært voksen nok til å ta Håvard i hånden og si farvel - hvis det ikke var noen stor konflikt. Andre klarer jo å ta andre i hånden når det er stor konflikt, skriver «Mari».

- En mann som er så lite tolerant at han ikke klarer å være sammen med en fyr han ikke liker noen dager tror jeg vil få problemer i et samliv. Det handler jo nettopp om toleranse. Så Ragnhild får kose seg med Håvard, skriver «Magnus».

- Morten er en skam for hele Trøndelag! skriver «Trønder».

Les også: Mortens minnebok

Les også: Håvards minnebok

Ikke bare refs

Men ikke alle seerne er like negative til Morten.

- Imponert over at du holdt ut så lenge med Håvard. Større tørrpinn skal man lete lenge etter, skriver «Jan Erik».

- Morten er konge! Helt enig med Morten. Ragnhild tabbet seg skikkelig! Håvard er en smiskete mann som kun er glad i kaldt vann, skriver «H».

Støtter Ragnhild

Det er tydelig at seerne har oppfattet tirsdagens valg som svært dramatisk. Mange av kommentarene går på at seerne synes synd på Ragnhild som måtte oppleve denne dramatikken, og mange ønsker å støtte henne.

- Du er ei fantastisk flott jente. Jeg vil bare takke deg for den person du har vært på tv. Jeg tror du er deg selv. Og det vi har fått sett har vært veldig bra. Du må ha stolte foreldre! skriver «Glad kvinnelig Romantikk kikker».

Les saken og alle kommentarene her

Les alt om «Jakten på kjærligheten» her!

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)