Triana og Hugh Hefner
Triana og Hugh Hefner

Triana Iglesias koste seg med Hugh Hefner

På selveste «Playboy Mansion» hadde Triana en helaften med kongen av nakenmodeller.

Triana og Hugh liten
Triana og Hugh liten
Triana Iglesias har i det siste vært aktuell med programmet «Praksisjobben» på TV3 og starter innspillingen av den norske versjonen av «Paradise Hotel» rett over nyttår. I mellomtiden koser hun seg med Hugh Hefner på «Playboy Mansion» i USA.

På helaften hos Hugh Hefner

Triana er en populær modell verden over, og tydeligvis har Hugh Hefner også latt seg imponere. For en gang i uken arrangeres det filmkveld med påfølgende middag på «Playboy Mansion» og denne uka var også norske Triana invitert.

Pryder flere forsider av Playboy enn hun selv vet

Triana har flere ganger tidligere prydet forsider av Playboy og mange andre store magasiner. Når hun jobbet i LA kom en beundrer bort til henne og ville ha et fransk playboy signert der hun prydet forsiden, noe hun selv ikke var klar over.

I LA på jobb

Triana er i LA for å jobbe og har hatt egen stand på en messe i Los Angeles hvor hun har signert bilder av seg selv. I bloggen sin skriver hun at hun at jobber hardt og har fått gnagsår av mye stående jobb og vonde sko.

Triana er sammen med Nils Olav Lausund, også kjent som "Nils Noa" og skriver videre at hun savner kjæresten masse når hun er borte fra ham.

I september besøkte Triana «Waschera» for å snakke om «Praksisjobben» og «Paradise Hotell», sjekk ut sendingen her.

Les mer om triana i bloggen hennes