jakten paa kjaerligheten
jakten paa kjaerligheten

Dårlig stemning på gården

Dette skjedde i «Jakten på kjærligheten».

Silje Stensland og Ragnhild Strømmen måtte velge: Hvem av frierne skulle bli igjen – og hvem må reise hjem?

Krangling hos Ragnhild

På gården hos Ragnhild er det dårlig stemning. Frierne Morten Eriksen og Håvard Hansen er alt annet enn kompiser, og Ragnhild merker den økende rivaliseringen.

Les mer: - Han smisker

Når Ragnhild inviterer Håvard og Morten til å bli med videre i «Jakten på kjærligheten», klarer ikke sistnevnte å svare umiddelbart om han vil bli værende. Etter litt tid i tenkeboksen uttaler Morten at han ville forsøke én gang til – men senere ombestemmer han seg og reiser hjem.

- Vi avslutter mens leken er god, sier han.

Når han reiser fra gården, nekter han å ta imot et vennskapelig håndtrykk fra Håvard. Det vil si at både Morten og Magnus Wold-Hansen forlot Ragnhild.

Ikke forelsket i Silje

Jonas forsøker å finne ut hva han egentlig syns om Silje. Etter en lang sjelegransking, kommer han frem til at han ikke er forelsket.

- Silje er en positiv jente, men hun viser ikke de store kjærlighetstegn til meg. Og dét skaper ikke stor interesse – jeg føler det ikke er nok til å bli forelsket, sier Jonas.

Når han senere prater med henne, legger han alle kortene på bordet og er blodig ærlig.

- Jeg er med i «Jakten på kjærligheten» for å finne en kjæreste, og det ser ut som jeg ikke gjør det, sa han til Silje.

Det ender med at Jonas pakker sekken og vender hjemover, noe de konkurrerende gutta er storfornøyde med.

Betatt av Guro

På gården til Guro er det hyggeligere. Alle koser seg, men Åsmund har noe på hjertet han vil dele. Han plages nemlig av sine følelser overfor henne, og legger alle kortene på bordet. Han forteller at det er vanskelig for ham å være på gården, fordi han er så betatt av henne.

Litt senere kommer Guros venninner på besøk for å inspisere og bli kjent med frierne. Guro er fornøyd med hvordan guttene og venninnene kommer overens, og kan ikke dy seg om å spørre jentene om hvem av gutta de liker best.

- Hvem syns dere jeg bør velge? spør hun.

- Vi kan jo bare velge utifra det vi hørte nå. Hvis jeg er nødt til å si noe nå, vil jeg si Svein-Are, sier Guros lærervenninne.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» her!

Se hele programmet på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste)