KAN FÅ UVENTET MILLIONHJELP: Svein Mathisen og Start får millionhjelp i trenerjakten   så lenge sørlandsklubben ikke ansetter Frode Fredriksen. (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)
KAN FÅ UVENTET MILLIONHJELP: Svein Mathisen og Start får millionhjelp i trenerjakten så lenge sørlandsklubben ikke ansetter Frode Fredriksen. (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)

- Vi har ikke et sverd over hodet

I løpet av kort tid blir den nye Start-treneren presentert.

Kristiansand (TV 2 Sporten): Frode Fredriksen ledet sin første A-lagstrening tirsdag.

Som TV 2 Sporten meldte mandag kveld, er det høyst sannsynlig 37-åringen som kommer til å lede laget også i fortsettelsen.

LES: Sandstø sluttet på dagen

- Mye tyder på at vi satser lokalt denne gangen. Vi skal tørre å gjøre det, vi skal tørre å ha selvtillit til å si at vi skal også på trenersiden utvikle våre egne. Det er vi ikke redd for i det hele tatt selv om mange dømmer oss nord og ned av den grunn, sier sportsdirektør i Start Svein Mathisen.

Presenteres snart
I løpet av et par dager skal den nye Start-treneren presenteres. Det blir den tredje treneren Mathisen har under seg i løpet av sine 16 måneder som sportsdirektør.

Men ingen i dagens Start-ledelse frykter for sine jobber hvis ikke de lykkes denne gangen heller.

- Det er like viktig hver gang at man prøver å lykkes, men det er ingen garantier i denne verden. Jeg føler heller ikke at vi har et sverd over hodet i forbindelse med en ansettelse, sier Matta.

- Vi vil lykkes
Starts sports og mediedirektør understreker at klubben vil legge alt til rette for den nye treneren.

- Vi vil gjerne lykkes. Vi må gjøre en vurdering og den gjør vi sammen så får vi sørge for at arbeidsforholdene blir sånn at vedkommende får best mulig sjanse til å lykkes. Vi håper at vi skal kunne overraske noen i 2009-sesongen