Geri Halliwell
Geri Halliwell

Dumpet kjæresten over telefonen

Geri Halliwell valgte den letteste måten å dumpe kjæresten på.

Den tidligere Spice Girls-sangeren Geri Halliwell (36) skal for tre uker siden ha ringt danseren og kjæresten Ivan «Flipz» Velez (29) og fortalt at deres seks måneder lange affære var over. Halliwell møtte Flipz da han var danser på Spice Girls' gjenforeningsturné tidligere i år.

Har du noen gang gjort det slutt over telefon? Stem i listen til høyre!

Les også: Geri Halliwell satser på film

Gnisten manglet

En kilde nær Halliwell skal ifølge bransjenettstedet Bang Showbiz ha uttalt til det britiske magasinet Closer at 36-åringen skal ha ringt «Flipz» etter at hun returnerte til England etter å ha vært i Los Angeles og fortalt den knusende sannheten om forholdet deres.

- Geri sa hun hadde håpet at dette skulle være mannen i hennes liv, men gnisten var ikke der. Hun taklet ikke distansen og mente det var best å gjøre det slutt før han ble enda mer såret, forteller kilden til nettstedet.

flipz
flipz

Skremmer vekk menn

Kilden forteller videre at Flipz så for seg en framtid sammen med Hallliwell og at de to hadde snakket om ekteskap og barn.

Geri har en datter på to år fra et tidligere forhold og håper fremdeles på å finne mannen med stor M.

- Geri har forsøkt å unngå å bli desperat med å slå seg til ro med mann og barn, men hun kan ikke noe for det, fortsetter kilden til magasinet, og legger ut om at Geri er veldig kresen og utålmodig når det gjelder menn.

- Og det hjelper ikke at hun er krever mye av menn. Hun skremmer dem vekk.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»!